3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sladké vítězství s hořkým koncem


Branky


0

Hosté neprožívají právě nejlepší vstup do letošního divizního ročníku. Potýkají se s nebývalou marodkou hráčů. Tato skutečnost ovlivnila i jejich dnešní sestavu. Domácí začali svižně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance domácích ke gólu nevedly.

V 8. minutě prověřil kvality brankáře Sváčka tvrdou střelou Býma. Ve 29. minutě vytlačil brankář hostů snad očima jedovku Těžkého mimo pravou tyč!

 

 

Ve 31. minutě odolala obrana hostů závaru před brankou za cenu rohového kopu, po něm pálil Romaněnko nad. Ve 43. minutě udržel čisté konto Sváček po nádherné hlavičce Adamíka i po dorážce Býmy.

 

 

 Hosté zahrozili jenom jednou, ale brankář Kolenko se zaskvěl bravurním zákrokem v 19. minutě po střele Škrobáka.

 

 

Závěr utkání snad nikdo nechápe.

Vstup do 2. poločasu domácím vyšel parádně.

 

 

Ve 47. minutě posadil Rubý ukázkový centr na hlavu Adamíka a ten nedal Sváčkovi žádnou šanci – 1:0.

 

 

Ve 49. minutě vykopával Píšek z brankové čáry balón po střele Rubého. Hosté byli blízko vyrovnání v 52. minutě, ale Kolenko si fantastickým zákrokem poradil se střelou Pavelky. Domácí nenašli přesnou mušku v 56. minutě po střele Adamíka ani v 63. minutě po pumelici Těžkého.

 

 

V 65. minutě opustil svou loď kapitán hostů Mikula pro střevní potíže a ta se začala pozvolna potápět…… Hosté ještě zahrozili v 71. minutě, ale hlavička Škrobáka se mezi tyče nevešla. Domácí dokonale rozebrali obranu hostů v 73. minutě a Moravec zakončil čítankovou akci druhým gólem -  2:0. Kanonýr Labuda přišel na hřiště v 75. minutě a své střelecké umění dal jasně najevo. V 85. minutě prošel ukázkovým slalomem celou obranou a „blafákem“ zvýšil stav utkání na – 3:0!

 

Bohužel po této radosti se stal smutným hrdinou. To co následovalo v 88. minutě se tak hned nevidí.

 

 

Hostující obránce Píšek nakopnul kanonýra Labudu a karetní partie rozhodčího – žlutá – červená – žlutá diváky nejen rozesmála, ale doslova vytočila!!! Po konečném hvizdu rozhodčího tak dostalo vítězství domácí opravdovou chuť pelyňku.

 

 

 

A na závěr ještě nezbytná poznámka. Pro kanonýra domácích podzimní sezóna pravděpodobně skončila. Po ošetření v Ostravské nemocnici má kotník mimo hru s léčením a 3 až 6 týdnů!!! A jak to bývá, viník zůstal bez trestu………

 

A ZDE OFICIÁLNÍ FAČR ZÁPIS O UTKÁNÍ: 

Protest domácích

Podáváme protest k neudělení ČK a popisu přestupku v zápisu o utkání. V 88´ utkání byl v nepřerušené hře bez snahy a možnosti hrát míčem zezadu kopnut, hráč domácích č. 10. Labuda Filip. Tento zákrok byla surová hra a hrubé nesportovní chování, nikoli souboj o míč. Hráč sice utkání dohrál, jak píše HR, ale aktivně se však nezapojil, kdy pouze stál konečný hrací čas na hrací ploše.Tímto protestem žádáme o dodatečné potrestání hostujícího hráče č.5 Plíšek Pavel.Dále pak dáváme protest k výkonu, řešení a popisu inkriminovaného momentu na HR-Částečka Michal a AR1-Mankovecký Tomáš, kteří měli tuto herní situaci v zorném poli a na krátké vzdálenosti.Dále žádáme po případném uznání protestu o věcnou, textovou opravu jak bylo způsobeno zranění a jeho úmysl v zápise o utkání (oficiální dokument k utkání) s odkazem na sjednané zdravotní pojištění klubu a jeho hráčů.Dokument bude přílohou dalšího postupu, protokolu, který pravděpodobně povedeme civilní cestou vůči danému hráči hostujícího týmu.DěkujemePetr Machovský - předseda klubu FC Dolní Benešov

Protest byl podán 11.09.2016 16:13

 

Zpráva rozhodčího

88 minuta -Hráč domácích č. 10- Filip Labuda id 94041229 - zraněný kotník pravé nohy. Ke zranění došlo nezaviněně v souboji o míč v nepřerušené hře. Hráč utkání dohrál.Vyjádření k udělení O.T.88´- Jsem udělil ž.k. hráči hostů č.5 Píšek Pavel (88070198) za NCH- bezohledné podražení soupeře z boku v souboji o míč v nepřerušené hře( protihráč utkání dohrál). V domnění, že již tento hráč jednu ž.k. v utkání má jsem mu udělil č.k. Bezprostředně poté jsem si uvědomil svou chybu a sdělil kapitánovi domácího družstva, že jsem tomuto hráči udělil pouze 1. ž.k. Pro jistotu jsem ukázal ,že platí teda pouze ž.k.

Zranění: ANO, Předat k STK: NE, Předat k DK: NE, Konfrontace: NE

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
hlavní trenér, Dušan Christoph: Já bezprostředně po utkání hledám slova k tomu jak hodnotit to co dnes na hřišti proběhlo. Měl bych mít radost z vítězství, ale tu mi kalí skutečnost, jak utkání, které bylo výsledkově rozhodnuto, bylo v podstatě před závěrečným hvizdem, skončilo. Zákrok na našeho hráče byl likvidační, nepochopitelný, přímo před zrakem asistenta rozhodčího a to co následovalo se prostě nedá pochopit, ani omluvit. Osobní tresty jsou kategoricky udělovány za řeči, kecy a podobně, ale když jde o zdraví hráčů, tak jsou to nezaviněné srážky v souboji o míč a podobně. Tak tomu prostě, a já jsem taky bývalý rozhodčí, nerozumím. V minulém kole dva zranění, viníci bez osobních trestů, dnes další, zase nic, tak co ještě k tomu dodat.

FC Velké Karlovice+Karolinka
hlavní trenér, Petr Ondřejka:: Naše situace je více než kritická. Máme zraněné nebo nemocné hráče, dnes se k tomu ještě přidaly zdravotní problémy našeho kapitána, který hrál se sebezapřením a nedivím se tomu, že nevydržel až do konce, prostě je to nezáviděníhodná pozice mužstvo vůbec poskládat. Hrajeme už vlastně jen s tím, co máme „provozuschopné“. Ale život jde dál a musíme zatnout zuby. A k tomu co nastalo v závěru mohu jen dodat, že mě to moc mrzí a zraněnému přeji, aby to nebylo nic vážného.



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - J. Romaněnko [-] (80. L. Foitzik [-] ) , V. Těžký [-] , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] (75. F. Labuda [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-] , J. Býma [-] (85. M. Večerek [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - P. Škrobák [-] , T. Chuchma [-] , R. Zeť [-] (75. A. Mynarčík [-] ) , J. Langer [-] , M. Podešva [-] , J. Pavelka [-] , J. Mikula [-] (65. J. Podešva [-] ) , P. Píšek [-] , T. Ondřejka [-] , V. Pinkava [-]

ŽK: 58. O. Adamík - 65. J. Langer , 68. P. Škrobák , 82. M. Podešva , 88. P. Píšek .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Částečka Michal - MANKOVECKÝ Tomáš, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.