1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zůstalo bez vítěze


Branky


0

Domácí nastupovali do utkání značně namotivováni s touhou po odvetě za vyřazení z Poháru MOL Cup a s vidinou plného bodového zisku v dalším utkání na domácí půdě, kde zatím nezískali ani jeden divizní bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolnobenešovští začli skvěle

Zápas však začal pro ně malým šokem. V 7. minutě poslal na zteč Rubý pasem Labudu a ten nezaváhal – 0:1.

 

Adrenalin domácích hráčů se dostal na bod varu! Je proto s podivem, že zákroky na Adamíka a doslova likvidační faul na hostujícího hráče Těžkého, ten opustil zraněný trávník ve 28. minutě, zůstaly bez trestu. Štěstím pro domácí pak bylo, že přežili bez gólového efektu šance Labudy ve 23. minutě po akci Rubého s Adamíkem a sólo Býmy, které ve 30. minutě skončilo na hrudi Minaříka!

 

Po půlhodině se domácí dostali do první šance, táhlá střela Šmída ve 35. minutě ještě cíl minula. Ve 37. minutě pak Kundrátek P. nabil Potůčkovi, ale Moravec ho skvělým zákrokem na brankové čáře připravil o gólovou radost! K vyrovnání měli domácí nejblíže ve 46. minutě, gólové nebezpečí zažehnal parádním zákrokem Romaněnko.

 

 

 

Šmíd zajistil bod

Po začátku 2. poločasu přežili domácí sérii tří rohových kopů ve 49. minutě a především tutovku Býmy v 50. minutě hry. Absencí středopolaře Těžkého se však výrazně změnil obraz hry. Hosté ztratili střed hřiště a domácí zatroubili mohutně do ofenzívy.

 

V 54. minutě se zaskvěla bratrská dvojice Štýbarů – Nikola uvolnil Filipa, ale jeho hlavička ve stoprocentní šanci gól nepřinesla. V 56. minutě se řítil na vybíhajícího brankáře Kolenka P. Kundrátek, ale ukvapeným lobem poslal balón jenom na horní síť. Štěstěna stála u hostů v 58. minutě když dlouhý aut Jaška poslal F. Štýbar jenom na pravou tyč už překonaného Kolenka!

 

Z bleskového protiútoku měl pojistku na vedení hostů Rubý, ale brankáře Minaříka neprostřelil! V 64. minutě měli domácí super šanci vyrovnat z přímého kopu, ale střela F. Štýbara skončila jenom na dobře postavené zdi. Domácí zázračně přežili i super šanci hostů v 69. minutě. Moravec poslal dlouhým pasem Adamíka, jeho přízemní střelu brankář Minařík minul, ale Labuda bohužel pro hosty nedoskočil. Brankář Kolenko se pak zaskvěl nevídaným zákrokem po akci F. Štýbara a dělovce Šmída v 70. minutě.

 

V závěrečné desetiminutovce se zrodil konečný výsledek zápasu. V 81.minutě prošel prudký přízemní centr až na nabíhajícího Šmída a ten touto šancí nepohrdnul – 1:1. Emoce v řadách domácích dosáhly vrcholu, ale na výsledku se už nic nezměnilo.  

 

 



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom
Vedoucí mužstva, Grussmann: Už jsme chtěli doma vyhrát, ale hlavně v prvním poločase jsme se z úvodního gólu hostů těžce zvedali. Po obrátce jsme si vytvořili gólové šance, získali jsme převahu v poli, ale na vítězství to ani dnes nestačilo. Remíza je nakonec spravedlivá.

FC Dolní Benešov
Trenér, Dušan Christoph: Nástup do zápasu nám vyšel dokonale. Škoda dalších neproměněných šancí. Pro další průběh zápasu bylo rozhodující zranění našeho hráče po bezohledném zákroku. A jak je možné, že zůstalo bez trestu prostě nechápu! Naše hra ve středové hře se následně rozpadla a domácí toho ve 2. poločase dokázali využít. V tak hektickém zápase je nakonec i zisk jednoho bodu naším úspěchem.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - M. Hradský [-] , L. Poštulka [-] , L. Kundrátek [-] , P. Potůček [-] , P. Kundrátek [-] , M. Šmíd [-] , N. Štýbar [-] , A. Černohorský [-] (46. F. Štýbar [-] ) , R. Jašek [-] , T. Hradský [-]

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - L. Foitzik [-] , V. Těžký [-] (28. J. Romaněnko [-] ) , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , J. Býma [-]

ŽK: 19. M. Šmíd , 90. F. Štýbar - 41. O. Adamík , 45. M. Juchelka , 65. J. Býma .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - PÁRAL Roman, ZAORAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.