1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov opět bez bodu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Pavel Bernatík, asistent trenéra: Bylo to vyrovnané utkání, kdy jsme dali brzy gól. Soupeř měl záhy na to tutovku, ale nedal. My jsme pak měli dvě pološance. Ve druhém poločase byl soupeř více na míči. My jsme spíše čekali na brejky a šance. Ale gól už nepadl.

SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik, hlavní trenér: V Petrovicích jsme inkasovali gól už v 5. minutě, když jsme špatně reagovali na odražený míč ve středu hřiště a z toho následně přišel průnik po pravé straně a zpětná přihrávka. Takové šance se už proměňuji. Hned v následné minutě jsme si vytvořili největší šanci zápasu. Mohlo být srovnáno a začínat od začátku. Bohužel Ondruška svoji šanci neproměnil. V první půli byly domácí aktivnější. My jsme se probraly až v druhé polovině a dostávaly se ke kombinační hře. Se sestavou se teď hodně hýbe díky zraněním, ale v Petrovicích jsme se už přiblížily naší hře, kterou jsme předváděly v prvních kolech.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
O. Pacanovský [-] - P. Moskál [-] , D. Gill [-] , T. Bajzath [-] , A. Leibl [-] , J. Hoffmann [-] - M. Puškáč [-] , P. Škuta [-] , D. Klimas [-] (67. J. Paduch [-] ) - J. Urban [-] (88. L. Alman [-] ) , D. Hanusek [-] (91. J. Lukan [-] )

SK Jiskra Rýmařov
R. Kovalík [-] - T. Krejčí [-] , P. Ondruška [-] , J. Tomeček [-] , M. Furik [-] (85. D. Furik [-] ) , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , J. Lesák [-] (66. A. Vajdík [-] ) , J. Harazin [-] , M. Hoza [-] , T. Němec [-]

ŽK: 43. T. Bajzath , 53. D. Klimas , 80. P. Škuta , 90. D. Hanusek .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Galásek Michal - MANKOVECKÝ Tomáš, ČÁSTEČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.