2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 10:15

5.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valmez rozhodl ve druhém poločase


Branky


0

Valašské Meziříčí opět zabodovalo naplno a je po 5. kole zcela bezkonkureční. I když hosté z Kozlovic šli do vedení, Valmez zápas zcela ovládl a zaslouženě zvítězil. To co se pak stalo po zápase je na divizi až trapné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Kozlovic vstoupili do utkání výsledkově lépe

Utkání začali velmi aktivně hosté. Poté se hra vyrovnala a domácí začali mít více ze hry. Avšak byli to hosté, kteří se dostali do velké šance, ale jejich hlavička šla mimo branku. A domácí ihned odpověděli. Po pěkné akci na jeden dotek domácí obránce Plešek orazítkoval tyč hostující brány.

 

Pak přišla obrovská hrubka kozlovického Krále, ale Dragon nedokázal přehodit gólmana Bureše. A ještě jedna šance z rohu, ale domácí nebyli schopni dotlačit míč do brány. A tak zahrozili opět hosté. V 17. minutě podnikli rychlý protiútok, ale hostujícího  Matochu vychytal, ve stoprocentní šanci, domácí gólman Michut. V 30. minutě se v tutovce ocitl domácí Šimon Vrána, ale bránu přestřelil.

 

A přišla 38. minuta a změna skóre. Přímý kop hostů z poloviny hřiště. Nakopnutý míč až do šestnáctky domácích, Plešek prohrál hlavičkový souboj s hostujícím Lukášem Kaďorkem a ten se hlavou nemýlil. 0:1. A za tohoto stavu se šlo do kabin. 

Domácí vytvořili drtivý tlak a zápas otočili. A po zápase už jen ostuda.

Domácí vlétli do druhého poločasu s cílem co nejrychleji s nepříznivým výsledkem něco udělat.  Vynutili si doslova drtivý tlak a soupeře vůbec k ničemu nepouštěli.

 

A v 62. minutě už byli za svůj výkon po právu odměněni. Rozehráli na krátko přímý kop a Tomáš Komara to trefil parádně z více než 35 metrů. Lahůdka a zasloužený gól. 1:1.

 

 

Ale domácí nepolevili a tlak na soupeře byl větší a větší. V 85. minutě obdržel  svou první žlutou kartu hostující kapitán Martin Král za nesmyslnou kritiku hlavního rozhodčího. Tato hloupost se mu samozřejmě vymstila. V 88. minutě jasný faul na pronikajícího Výmolu a po zásluze druhá žlutá karta a Král mohl jít do sprch. A hlavně velká šance pro domácí tým na hranici pokutového území.

 

 

Míč si postavil domácí kapitán Michálek a nedal Burešovi žádnou šanci. 2:1. Zasloužené vítězství domácích. 

 

 

Zápas měl ještě dohru při odchodu do šaten. Viz oficiální zápis rozhodčího: Při odchodu rozhodčích z HP po ukončení utkání se pokusil napadnout trojici rozhodčích hostující funkcionář, který již nebyl označen (dle ZoU to byl pravděbodobně AT2 Fedurco Jan, ID 47070087), který vběhl cca 3m do HP. Vedoucí družstva hostů odmítl v kabině R tohoto funkcionáře identifikovat. K fyzickému napadení rozhodčích ale nedošlo, díky zásahu pořadatelské služby a hráčů hostujícího družstva. Hostující funkcionář urážel R slovy: "Ty hajzle, já tě zabiju, vy kurvy černé. Já to trénuju a obětuju tomu čas a vy to kurvíte". Choval se velmi agresivně a i přes snahu pořadatelů a H hráčů, kteří ho drželi, se snažil opakovaně dostat k rozhodčím, kde je chtěl fyzicky napadnout (což dosvědčí oba AR).



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Michal Kovář, trenér: Prvních 20 minut jsme mohli dát po 3 šancích góly, ale nepodařilo se nám překonat gólmana Bureše. Hosté nás potrestali z ojedinělé akce a poločas byl 0-1. Druhá půlka byla o dobývání Kozlovické obrany a podařilo se nám po krásné střele srovnat a v poslední minutě jsme po faulu na Výmolu a následném přímém kopu, otočili zaslouženě zápas na naší stranu.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - J. Roupec [-] (65. D. Mica [-] ) , A. Michálek [-] , M. Sviták [-] , P. Plešek [-] - M. Výmola [-] , Š. Vrána [-] (77. R. Ambrož [-] ) , V. Žilinský [-] , T. Komara [-] - M. Kotůlek [-] (82. M. Macíček [-] ) , P. Dragon [-]

FK Kozlovice
T. Bureš [-] - T. Heger [-] , J. Tomčík [-] , D. Střelec [-] , M. Král [-] , T. Hrušák [-] , M. Matocha [-] (88. L. Dlouhý [-] ) , L. Kaďorek [-] , J. Šolin [-] (69. D. Hradil [-] ) , M. Král [-] , Š. Přikryl [-]

ŽK: 83. M. Sviták - 62. J. Tomčík , 85. M. Král . ČK: 88. M. Král .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - KOSTELNÍK Tomáš, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.