2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

4.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice vezou z Kozlovic cenný bod


Branky


0

Lokomotiva Petrovice figurující na 15. místě tabulky zajížděla k pátým Kozlovicím a nutně už potřeboval bodovat. Což se jí nakonec povedlo a veze si domů jeden bod, ale měla i blízko ke třem. Kozlovice rozhodně nemohou být spokojeni s bodem. Šancí na více gólů měli dost, ale fotbal se hraje na góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas otevřel Přikryl

Utkání začalo opatrným oťukáváním, s tím, že ani jeden tým nechtěl udělat chybu. Od 10. Minuty začali otěže zápasu přebírat domácí hráči.

 

A v 26. Minutě se jim to vyplatilo. Dlouhý balón z vlastní obrany hlavou prodloužil Přikryl na rozběhnutého Žůrka, který balón zatáhl až do šestnáctky hostů a nádhernou přihrávkou pod sebe našel opět Přikryla, který „vykoupal“ dobíhající obránce i brankáře a s přehledem zavěsil. 1:0.

 

 

Domácí ještě poté zvýšili tlak, ale koncovka je tentokrát vždy zklamala. A tak se šlo do kabin za těsného stavu 1:0 pro domácí. 

Petrovice během deseti minut zápas otočili

Druhý poločas se domácí snažili svůj náskok navýšit, ale žádnou ze svých šancí nedokázali proměnit. A tak udeřili hosté. A bylo to klasické „nedáš-dostaneš“.

 

V 60. minutě se k míči dostal kozlovický Žůrek a z hranice pokutového území napálil míč přesně k tyči, ale výborný gólman Petrovic  Mrozek konečky prstů vytáhl míč na tyč. Hned na to přišel rychlý protiútok. Dlouhý balón až na hostujícího Klimase, který utekl všem a s přehledem uklidil míč do brány. 1:1.

 

Pro domácí to byl šok. Jenže to nebylo vše. Hosté se dostali do hry a začali být více aktivní. A za to se jim dostalo odměny.

 

V 78. minutě přišla nenápadná akce. Aut na pravé straně, k míči se dostal kapitán Petrovic Hoffman, nic nevymýšlel a poslal míč před bránu domácích, kde Urban svedl vzdušný souboj s brankářem Burešem a vyhrál ho. Hlavička a 1:2 pro hosty.

To už bylo pro domácí hodně zlé. Naštěstí mají Kozlovice v týmu Kaďorka.

 

V 83. minutě zahrál rohový kop tak šikovně až skončil v šibenici hostujícího Mrozka.  2:2.

 

I přes závěrečný tlak domácích už se v utkání nic nezměnilo a tak oba soupeři mají bod. 



Ohlasy k zápasu


FK Kozlovice
Roman Matějka, trenér: Kdybychom v prvním poločase proměnili ze šancí alespoň jednu a zvýšili na 2:0, zápas by vypadal jinak. Výkon byl dobrý, ale koncovka zklamala.




Sestavy


FK Kozlovice
T. Bureš [-] - P. Sikora [-] (91. M. Král [-] ) , L. Dlouhý [-] (78. M. Matocha [-] ) , J. Tomčík [-] , O. Kyselák [-] , L. Žůrek [-] , Š. Přikryl [-] , T. Hrušák [-] (87. T. Heger [-] ) , L. Kaďorek [-] , J. Šolin [-] , D. Střelec [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - J. Hoffmann [-] , A. Leibl [-] , T. Bajzath [-] , P. Moskál [-] - P. Škuta [-] , M. Puškáč [-] , D. Klimas [-] (81. D. Gill [-] ) , M. Hilbert [-] (41. J. Paduch [-] ) - J. Urban [-] , P. Miko [-] (76. L. Alman [-] )

ŽK: 53. T. Hrušák - 18. A. Leibl , 62. T. Bajzath .
Počet diváků: 355. Rozhodčí: Kaloč Radim - BUREŠ Jakub, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.