0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 16:30

4.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov v Rýmařově řádil


Branky


0

Utkání mezi Rýmařovem a Přerovem mělo jasného favorita a tím byli domácí. Jenže ve fotbale se na papírové favority nehraje. Přerov udělil domácím fotbalovou lekci a krásnými čtyřmi góly zcela ovládl utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 18. minutě zápasu měli všichni jasno

Hosté z Přerova během prvních 18-ti minut zápasu zcela zničili domácí Rýmařov. A tak pěkně postupně:

 

5.minuta: po průniku Baly středem hřiště se uvolňuje přes obránce Koller 0:1

 

7.minuta: Koller vyháčkoval ve vápně dva hráče a na konci jeho  zpětné přihrávky byl nekompromisní Kryšpín 0:2

 

18.minuta: Bala střílí z 25 metrů, domácí brankář pouze vyráží a dobíhající Koller 0:3

 

 

A hotovo. Domácí se poté sice snažili překonat tento šok, ale pozorná defenzíva hostů je už k ničemu důležitému nepustila. A tak se šlo do kabin za překvapujícího stavu 0:3.

Nominace na gól roku

Druhý poločas začal tak jak první skončil. Domácí se marně snažili s utkáním ještě něco udělat, ale za průběžného stavu 0:3 byla jejich snaha víceméně marná. Přerované zápas kontrolovali a nedopustili, aby se utkání jakkoliv zdramatizovalo.

 

Naopak v 63. minutě našel prodloužený balón zcela volného Blažskovského a ten s přehledem uklidil míč za domácího gólmana. Bohudík pro domácí, jednalo se o milimetrovou ofsajdovou situaci a tak se skoré neměnilo.  Domácí pak měli ještě velkou šanci v 77. minutě. Po rohovém kopu, už byli hodně blízko avšak nedokázali propasírovat míč za záda přerovského brankáře. A tak udeřilo na druhé straně.

 

V 80. minutě po rychlém vyvezení míče z vlastního obranného pásma přerovských, si vzal pro sebe míč nejlepší hráč utkání Koller a udělal si z domácích hráčů kuželky na trénink slalomu. Tři lehce obešel a až čtvrtý ho musel „škrábnout po pastelkách“. Přímý kop a žlutá. Koller se oklepal a postavil si míč společně s Václavíčkem. Ten naznačil, přeskočil a Koller vymetl šibenici. Nominujeme na gól roku. Nádhera, jak z učebnice fotbalu.  0:4. A přerovští mohli odjet domů veselým autobusem.

 



Ohlasy k zápasu



1. FC Viktorie Přerov
Oldřich Smékal, manažér: Našemu týmu se pozvolna vyprazdňuje marodka a zejména návrat zkušených Bogdaně a Václavíčka byl na výkonu celého mužstva znát. Nejeli jsme do Rýmařova jako favorit, ale v první dvacetiminutovce jsme domácím doslova sebrali vítr z plachet. Podobně jako v Novém Jičíně tým oplýval bojovností a zejména naše záložní řada dominovala. Výkon Martina Kollera lze jednoznačně označit jako DEN - KOLLER.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
M. Čechák [-] - T. Krejčí [-] , P. Ondruška [-] , T. Šupák [-] , M. Furik [-] , J. Furik [-] , J. Lesák [-] (71. J. Tomeček [-] ) , R. Němec [-] , J. Harazin [-] (78. A. Vajdík [-] ) , M. Hoza [-] , T. Němec [-] (65. D. Furik [-] )

1. FC Viktorie Přerov
M. Švec [-] - P. Bogdaň [-] , J. Bubeník [-] - R. Bala [-] (90. O. Grečmal [-] ) , M. Zimčík [-] , M. Koller [-] , J. Kovář [-] - T. Blažkovský [-] , O. Havlíček [-] - J. Kryšpín [-] (79. T. Kytlica [-] ) , O. Václavíček [-]

ŽK: 81. D. Furik , 85. J. Furik - 84. R. Bala .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Chlevišťan Karel - LYSÁK Václav, KNEISL Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.