0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 16:30

4.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valmez rozhodl ve druhém poločase


Branky


0

Zápas Nový Jičín proti Valašskému Meziříčí to je vždy velké derby. Nový Jičín chtěl navázat na dobrý výkon z Petrovic a porazit doposud perfektně rozjetý Valmez.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veškerá snaha marná

První poločas byl více v réžii domácího celku,  vytvořili dost dobrých příležitostí a i tři gólové šance, ale bohužel ani z jedné nic nevytěžili. Valmez hrál také dobře, ale ani z jejich možností se nepodařilo nikomu vstřelit branku. A tak nemohl poločas skončit jinak než 0:0.

Macíček přišel a zápas uzavřel

Druhý poločas začal tak jak ten první skončil. Do 60. minuty byl zápas vyrovnaný, na obou stranách se střídaly šance, ale ani jedno mužstvo nedokázalo vstřelit branku.

 

A pak to přišlo. V 63. minutě nechali domácí hráči trestuhodně proniknout valašského snajpra Výmolu a ten se v takových situacích nemýlí.  0:1.

 

Nový Jičín měl ještě dostatek času na otočení výsledku, ale už to nešlo. Utápěli se v nepřesnostech a tak si hráči Valašského Meziříčí v klidu hlídali utkání a jetě podnikali nebezpečné protiútoky.

 

V 89. Minutě přišlo taktické střídání Valašského Meziříčí a na hřiště vlétl 40-ti letý valašský kanonýr Marek Macíček. A když řekneme vlétl, tak doslova. Hned první dotek s míčem a Valmez vede 0:2.

 

Utkání končí a Valašské Meziříčí opět neztrácí ani bod.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nový Jičín
Ladislav Trávník, hlavní trenér: Se zápasem jsem velmi nespokojen. Téměř celý zápas jsme odehráli bez útoku. Útočníci hráli většinou daleko od sebe a jejich spolupráce byla téměř nemožná. Je potřeba si sednout a zamyslet se nad tím, zda již v tréninku dávám srdce do boje za Jičín. Myslím, že u některých to tak není. Možná hledáme chyby všude, ale jen ne u sebe. Je potřeba se zamyslet, a to velmi rychle, každý nad sebou , co pro klub dává.




Sestavy


FK Nový Jičín
F. Klepek [-] - F. Nippert [-] , T. Pokorný [-] , M. Kiss Farkas [-] - J. Juříček [-] , J. Kalich [-] , J. Opatřil [-] - R. Lokša [-] , P. Macíček [-] - M. Švec [-] , J. Smolarčík [-] (81. M. Hrubý [-] )

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - J. Roupec [-] , P. Plešek [-] , M. Sviták [-] , A. Michálek [-] - M. Kotůlek [-] , Š. Vrána [-] , T. Komara [-] , M. Výmola [-] (79. D. Mica [-] ) , V. Žilinský [-] (65. R. Ambrož [-] ) - P. Dragon [-] (89. M. Macíček [-] )

ŽK: 30. M. Kiss Farkas , 73. R. Lokša , 78. J. Juříček .
Počet diváků: 196. Rozhodčí: BROSKEVIČ Michal - MANKOVECKÝ Tomáš, SLAMINKA Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.