2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 16:30

4.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dolním Benešově do třetice všeho dobrého pro domácí


Branky


0

V minulých dvou kolech se domácí na vlastní kůži přesvědčili, že fotbal se nehraje na šance, ale na góly! V tomto utkání však měli před sebou zdatného protivníka, který přijel s vizitkou vysokého vítězství nad Šumperkem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Adamík to začal

Začátek utkání však znovu signalizoval, že se domácí budou zase trápit. V 9. minutě se prošel hostující obranou Adamík a Rubý se ještě teď musí divit, jak z pětky přestřelil opuštěnou branku!!!

 

V 19. minutě se však Dolnobenešovští radovali z gólu. Těžký našel přesnou přihrávkou Adamíka a ten mazácky překonal bezmocného Pastuchu – 1:0.

 

Zlá minuta potkala střelce vedoucího gólu Adamíka ve 31. minutě. Po souboji o míč opustil zápas, zraněný na nosítkách a to byla citelná ztráta ….

 

Hosty naopak vedoucí gól domácích nijak nedeprimoval. Ve 34. minutě pálil Minka z dobré pozice vysoko nad. Jeseničtí pak bez úhony přežili další příležitosti domácích na pojistku svého vedení.

 

Ve 37. minutě se vyznamenal domácí brankář Kolenko, který si poradil s jedovkou Navrátila.

 

 

A Labuda to ukončil

Jako blesk z čistého nebe uhodili hosté hned v úvodu 2. poločasu. Ve 47. minutě domácí obránci marně stíhali Navrátila, ten prodloužil balón nabíhajícímu Břízovi a bylo vyrovnáno – 1:1:

 

Domácí však tento gól nastartoval do ještě vyšších útočných obrátek. V 53. minutě se báječně uvolnil Rubý, Hartmann však po jeho geniální přihrávce branku přestřelil. V 56. minutě pak stálo při hostech velké štěstí. Rubý rozehrál rohový kop, Hartmann prodloužil balón na hlavu Moravce, ale jeho prudká hlavička se mezi tyče nevešla. V 65. minutě prokázal svůj přehled a kvality brankář hostů Pastucha, výtečně si poradil s nebezpečnou hlavičkou Labudy. O gólovou radost připravil v 67. minutě famózním zákrokem brankář Kolenko Kyselu.

 

V 79. minutě se radovali domácí. Václavek jako blesk prošel z pravé strany obranou hostů, ukázkový centr skončil na hlavě domácího Labudy a pak už neomylně v brance hostů – 2:1!

 

 

Přes snahu obou mužstev už do konce zápasu diváci gól neviděli a tak se tentokrát ze zaslouženého vítězství radovali domácí. Ve velmi korektním divizním utkání fotbalisté Jeseníku potvrdili, že se jedná o velmi kvalitní celek, který v žádném případě nepůsobí v roli ustrašeného, divizního nováčka!



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: Snad se nám konečně podařilo naklonit štěstěnu na naši stranu. Mužstvo musím pochválit za to, že se vypořádalo i s absencí zraněného Adamíka a tři body doslova v náročných podmínkách vydřelo. Pochvalu zaslouží všichni, kteří se vydali až na dno svých sil!

FK Jeseník
Petr Ševčík, trenér: Z výkonu našeho mužstva jsem zklamán. Musíme si zvykat, že už to nebude jako v minulé sezóně, kdy jsme v kraji všechno vyhrávali. Domácí mladíci nám dali lekci, a v tropickém vedru nás dokonale uvařili a zápas vyhráli zaslouženě! Nejlepším hráčem na hřišti byl domácí hráč číslo 5 – Patrik Rubý!



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - L. Foitzik [-] (67. M. Večerek [-] ) , V. Těžký [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] (32. D. Klinger [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-]

FK Jeseník
J. Pastucha [-] - P. Navrátil [-] , L. Woitek [-] , A. Bříza [-] , B. Mlynář [-] (80. M. Hanzlík [-] ) , P. Plhák [-] (87. V. Keltner [-] ) , P. Kysela [-] (72. M. Furik [-] ) , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , V. Novák [-]

ŽK: 74. M. Juchelka - 27. B. Mlynář , 73. M. Furik .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: Kondler Petr - RICHTÁR Jaromír, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.