1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

3.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín loupil v Petrovicích


Branky


0

Do Petrovic jel Nový Jičín získat bod a přivezl rovnou všechny tři bodíky. Ovšem cestu k tomu neměl jednoduchou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez gólu

V prvním poločase se obě mužstva snažila vzít vedení na svou stranu. Hosté si vypracovali tři dobré šance, ale domácí minimálně stejný počet, ale byly daleko nebezpečnější. Díky obraně a brankáři Klepkovi hosté vše zvládli a udrželi čisté konto.

 

 

Řádil Smolarčík s Lokšou

Druhý poločas už byl ze strany novojičinských disciplinovanější a dokázali více držet míč a hrát fotbal. V 56 min. hosté předvedli nacvičenou akci Smolarčíka, který kolmicí mezi stopery uvolnil Lokšu a ten se nemýlil a bylo to 0:1. V 77. minutě po chybě hostující obrany srovnal domácí Hanusek na 1:1. Hosty to, ale nepoložilo. Hned v 77 min. výborně hrající Smolarčík prodloužil aut Farkaše na Lokšu a ten zvýšil na 1:2. Tlak Petrovických už novojičínští ustáli a vezou tak z Petrovic nečekané tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Nový Jičín
Ladislav Trávník, hlavní trenér: První poločas jsme do 15 min. trošku plavali v obranné čtverce, kde nastoupil P.Macíček na místo zraněného Maliny a chvilku trvalo, než si stoperská dvojice Nieppert -Macíček na sebe zvykla. Góly jsme dali po nacvičených akcích a to těší. Závěrečný tlak domácích jsme ustáli a konečně protrhli výsledkovou smůlu a vyhráli.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - J. Hoffmann [-] , A. Leibl [-] , T. Bajzath [-] - P. Škuta [-] , M. Puškáč [-] , D. Klimas [-] - J. Lukan [-] (61. J. Paduch [-] ) , P. Miko [-] (70. M. Hilbert [-] ) , D. Hanusek [-] , J. Urban [-]

FK Nový Jičín
F. Klepek [-] - T. Pokorný [-] , F. Nippert [-] , M. Kiss Farkas [-] - J. Opatřil [-] , J. Kalich [-] (88. P. Urbanovský [-] ) , J. Juříček [-] , M. Hrubý [-] (55. L. Uhlíř [-] ) - P. Macíček [-] , R. Lokša [-] - J. Smolarčík [-]

ŽK: 48. D. Hanusek , 51. J. Urban - 35. F. Nippert .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - RICHTÁR Jaromír, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.