0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

2.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov opět naděloval


Branky


0

Rýmařov začal podzimní soutěž ve výtečné formě a připisuje si další tři body i na půdě soupeře. Ukázal, že je jasně neproduktivnějším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozlovice chtěli, ale Rýmařov je přibrzdil

Kozlovice hned od úvodu utkání chtěli ukázat, že z jejich hřiště se body jen tak nevozí. Tlačili se do koncovky, chtěli hrát, ale s dobrým týmem z Rýmařova to měli hodně těžké a bez gólu se zvítězit nedá. Rýmařovští si naopak počkali a trestali. V čase 19:36 utekl po levé straně Radek Němec a Marek Matocha ho musel zastavit za cenu žluté karty. Přímý kop ještě domácí hráči stačili odvrátit, ale z následujícího tlaku už kapitulovali. V 21. minutě se z obrany hostů dostal balón až na volného Šupáka a ten načechral balón do pokotuvého území na hlavu Zdeńka Horáka, který přeloboval domácího brankáře. 0:1. Domácí to nevzdávali, ale i přes nadějné brankové příležitosti nedokázali dopravit míč do soupeřovy brány. A tak se šlo do kabin za stavu 0:1 pro hosty.

Rýmařov má spoustu střelců

Druhý poločas začal opět aktivně z obou stran. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale ani jedno mužstvo nedokázalo své akce dotáhnout do koncovky. A tak museli hosté udeřit ze standardní situace. Pímý kop z levé strany a Michal Furik nezaváhal. 0:2. A když se poté domácí snažili něco s vývojem zápasu udělat, přišel třetí zářez. Hosté získali míč, rychle přesunuli hru na pravou stranu, kde zatáhl míč Jiří Lesák a naservíroval balón do šestnáctky na volného Tomečka a ten míč uklidil za Konečného záda. 0:3 a bylo po zápase. Hosté již po druhé na podzim vyškolili svého protivníka z produktivity. 

 



Sestavy


FK Kozlovice
R. Konečný [-] - D. Hradil [-] (56. O. Kyselák [-] ) , J. Tomčík [-] , L. Žůrek [-] , Š. Přikryl [-] (65. L. Dlouhý [-] ) , M. Schlehr [-] , M. Matocha [-] , L. Kaďorek [-] , T. Hrušák [-] , P. Sikora [-] , T. Heger [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Harazin [-] , T. Krejčí [-] , Z. Horák [-] , M. Hoza [-] , J. Tomeček [-] (71. A. Vajdík [-] ) , M. Furik [-] , J. Furik [-] , J. Lesák [-] (77. D. Furik [-] ) , R. Němec [-] , T. Šupák [-] (87. M. Kováč [-] )

ŽK: 20. M. Matocha , 89. L. Dlouhý - 36. J. Lesák , 43. T. Šupák , 68. J. Furik , 73. Z. Horák .
Počet diváků: 283. Rozhodčí: Šistík Petr - MIKESKA Karel, NOVÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.