M. Samek 20.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 10:15

2.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovice vykradly Nové Sady


Branky


0

Nové Sady přišly o body hlavně dvěma červeným kartám. Ta první vyplynula ještě z hy, ale druhá byla naprosoto zbytečná a dopomohla tak celku z Karlovic k zisku všech třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Sady šly za vítězstvím

První poločas rozehráli domácí dle svých přdstav. Vytvořili si tlak a byli velmi aktivní směrem dopředu. V 19. minutě, po sérii rohových kopů domácích, přišel faul hostujícího hráče. Přímý kop z levé strany zahrál Banasik nádherně, zatočil míč do brány a hostující brankář vyklepl balón jen před sebe, tam byl připravený Marek Samek a zasunul míč do sítě. 1:0. A vše vypadalo pro domácí dobře. A protože už se ani jedno mužstvo nedokázalo prosadit, platil tento stav i o poločasové přestávce.

Červená a červená

Ve druhém poločase se začaly dít věci nevídané. V 51. minutě utekl do brejku Pavel Škrobák a směřoval na bránu domácích a jediný kdo byl schopný ho zastavit byl poslední hráč Navrátil. Podařilo se, ale jen za cenu červené karty. A hosté trestali hned v 61. minutě. Do šestnáctky domácích se jako tank probil útočník z Karlovic Tomáš Chuchma a nekompromisně zakončil. 1:1. Vzápětí utekl po pravé straně domácí hráč Marek Banasik a nádherně předložil balón na hlavu domácího útočníka, který sám proti brankáři dal metr nad. V 70. minutě přišel neskutečný zkrat domácího Banasika. Při výhodě vhazování svého týmu v obraně Karlovic, úmyslně napadl hostujícího hráče a viděl naprosto po právu červenou kartu. Hráč, který do té doby patřil mezi nejlepší může zápasu, takto oslabil svůj tým. Tím zákonitě musel přijít trest v podobě rozhodujícího gólu.  V 89. minutě nastartoval rychlovlak jménem Pavel Škrobák, dostal nádhernou kolmici do běhu a k levé tyči nedal domácímu Zbořilovi v bráně žádnou šanci. 1:2 a konec.



Sestavy


FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - M. Navrátil [-] , A. Andreev [-] , J. Šuba [-] , T. Kopp [-] , D. Škoda [-] , M. Novotný [-] (59. L. Hodis [-] ) , V. Papica [-] , M. Samek [-] , M. Banasik [-] , P. Kryl [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - T. Heger [-] - T. Chuchma [-] , P. Škrobák [-] , R. Zeť [-] , J. Langer [-] (92. J. Podešva [-] ) , V. Vašut [-] , J. Pavelka [-] , P. Píšek [-] , V. Pinkava [-] , T. Ondřejka [-]

ŽK: 39. A. Andreev , 56. M. Novotný , 86. V. Papica - 67. P. Píšek , 76. T. Chuchma , 90. M. Sváček . ČK: 51. M. Navrátil , 70. M. Banasik .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Šula Petr - MIČKA Adam, HLUBINKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.