1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

24.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina porazila Starou Říši nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Vrchovina ve 24. kole udělalala veledůležitým krok k záchraně, když v přímém souboji o udržení porazila předposlední Starou Říši, která má ale ještě zápas k dobru, a odpoutala se ode dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Vrchovině

Domácí začali aktivně a hned ve 2. minutě si vytvořil šanci Kamil Skalník, ale jeho pěkný pokus letěl o kousek mimo. Následně se o pár minut později usadili hosté před brankou soupeře, když získali výhodu hned tří rohových kopů v řadě, ale ani jeden neskončil větší šancí. V 10. minutě se po narážečce Skalníka s Burianem dostal ke střele Michal, ale jeho ránu vytěsnil Jícha na roh. Po této akci se hosté ve zbytku poločasu jen bránili a čekali na nájezdy stále nebezpečnější Vrchoviny. Ovšem ve 27. minutě rozjázal domácí fanoušky Kamil Skalník, který pěknou střelou na zadní tyč otevřel skóre utkání - 1:0. Ve 30. minutě se ještě dostal do šance kanonýr Poul, ale jeho střela orazítkovala břevno hostující branky, a tak první poločas skončil 1:0 pro Vrchovinu.

Stará Říše se na nápor nezmohla

Druhý poločas začali opět lépe domácí a byla to právě Vrchovina, která po celou druhou půlku byla aktivnějším týmem a nepouštěla soupeře do větších příležitostí. Bohužel druhý poločas už nebyl pro oko diváka tolik atraktivní, zápas se spíše dohrával a ani Stará Říše se nezmohla na závěrečný tlak. A tak druhý poločas bez šancí skončil bezbrankovou remízou a Vrchovina se mohla radovat ze tří důležitých bodů.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman (trenér): My jsme chtěli potvrdit vítězství z Hodonína, což se nám podařilo. Vím, že zápas nebyl na oko diváka moc líbivý, ale to se nedá nic dělat. V situaci, ve které se nacházíme, nemůžeme hrát na krásu, ale na body. Díky fanouškům za neúnavné povzbuzování a chtěl bych jim vysmeknout pochvalu a zároveň je pozvat na středu, kdy nás čeká okresní derby s Velkou Bíteší.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , O. Vícha [-] , P. Chalupa [-] , L. Smetana [-] , A. Burian [-] (63. M. Šmída [-] ) - L. Wolker [-] , K. Skalník [-] , R. Blažíček [-] (63. P. Ošmera [-] ) , L. Michal [-] - T. Poul [-] (77. M. Žák [-] )

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - L. Hekerle [-] , L. Horáček [-] , V. Dvořák [-] , I. Ujčík [-] (22. D. Chlumský [-] ) - J. Vodáček [-] , I. Rygl [-] - M. Kelbler [-] , M. Vacek [-] , A. Plichta [-] , R. Pokorný [-] (71. V. Vácha [-] )

ŽK: 44. L. Smetana - 75. M. Vacek , 87. L. Hekerle .
Místo: Nové Město na Moravě. Počet diváků: 285. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - ŠIŠTÍK Petr, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.