7:1
(5:0)
61. M. Paul
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:00

23.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Uherský Brod nadělil Tasovicím sedmičku


Branky


23. B. Šálek (p.) , 26. J. Michalec , 31. M. Vrága , 34. B. Šálek , 44. J. Landšperský (vl.) , 56. O. Večeřa , 74. M. Kúdela - 61. M. Paul
0

Uherský Brod nastupoval do tohoto zápasu v roli favorita a tuto roli také potvrdil. Přesvědčivým výkonem přehrál Tasovice a po zaváhání Hodonína se dotáhl na vedoucí celek pouze na rozdíl jednoho bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí přišlo už v první půli

První poločas začali domácí poněkud nervózně a měli jsme možnost na začátku sledovat vyrovnanou partii. Hned v úvodu měl první trefu zápasu na kopačce Ondřej Večeřa, ale svoji šanci nevyužil. Naopak na druhé straně mohli jít hosté do vedení po akci, na jejíž konci byl Zdeněk Mička, ale tato příležitost zůstala také nevyužita. Klíčovým okamžikem bylo ve 23. minutě nařízení pokutového kopu za faul Marcela Blahoudka, který vě vápně podrazil Vojtěcha Dolinu. Tíhu okamžiku vzal na sebe Bronislav Šálek a přinesl svému týmu úvodní branku a tolik potřebné uklidnění - 1:0. O tři minuty později zvyšoval na 2:0 střelou do prázdné brány devatenáctiletý Jan Michalec, ve 31. minutě se prosadil z rohového kopu Michal Vrága (3:0) a černou desetiminutovku hostů podtrhl svým sólem a následnou přesnou střelou Bronislav Šálek - 4:0. Minutu před odchodem do kabin si ještě po rohovém kopu dal Jan Landšperský nešťastnou vlastní branku a do kabin se tak šlo za stavu 5:0.

Zlepšená hra hostů přinesla pouze jednu branku

Hosté do druhého poločasu šli s tím, že nemají co ztratit a jejímu výkonu to výrazně pomohlo. Ovšem to byl opět Uherský Brod, kdo se radoval z další branky, když chybu v rozehrávce Tasovic potrestal Ondřej Večeřa - 6:0. V 61. minutě už se mohli radovat i hosté z čestného zásahu, když pěkný pas za obranu zužitkoval Miroslav Paul, jenž brodského brankáře překonal pěkným lobem - 6:1. Na konečných 7:1 upravil Marek Kúdela, který si naběhl na centr Doliny a Pavlivovi nedal šanci. Zápas se ve druhém poločase víceméně dohrával, Uherský Brod doma uhájil všechny tři body a v tabulce se nadále dotahuje na vedoucí Hodonín. 



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Ondra (trenér): Na klucích byla vidět obrovská snaha, odehráli povedené utkání. Od úvodního hvizdu jsme se tlačili do branky, ale byla tam patrná nervozita. Usmálo se na nás v zakončení štěstí, kterému ale kluci šli naproti. Za rozhodnutého stavu se soupeř uvolnil a zlepšil, ale přesto jsme si ještě vytvořili hodně šancí a konečný rozdíl mohl být ve finále vyšší. I tak jsme ale samozřejmě spokojení.

TJ Sokol Tasovice
Jan Landšperský: O síle soupeře jsme věděli, ale přehrál nás hlavně v nasazení. Všude jsme byli pozdě, byli jsme nedůrazní a většinu gólů jsme jim darovali. Zápas se rozhodoval mezi 25. a 35. minutou, kdy jsme obdrželi tři góly. Škoda, že jsme za stavu 0:0 nedali slibnou šanci, možná by se zápas vyvíjel jinak.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] (83. R. Jančář [-] ) , R. Holík [-] , M. David [-] - V. Dolina [-] , F. Hruboš [-] , B. Šálek [-] , L. Nevařil [-] - J. Michalec [-] (72. R. Josefík [-] ) , O. Večeřa [-] (80. L. Blaha [-] )

TJ Sokol Tasovice
V. Pavliv [-] - R. Švarc [-] , P. Horáček [-] , Z. Mička [-] , L. Hrazdílek [-] - K. Veselý [-] , M. Blahoudek [-] (63. J. Fukal [-] ) , R. Hrobař [-] , J. Čermák [-] (74. R. Lapeš [-] ) - M. Paul [-] , J. Landšperský [-] -

ŽK: 68. J. Michalec - 40. P. Horáček , 77. Z. Mička , 80. K. Veselý .
Místo: Orelský stadion. Počet diváků: 221. Rozhodčí: ZAORAL Vít - GREČMAL Michal, KOZUBÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.