M. Olša 23.
J. Chromeček 53. (vl.)
A. Lomaka 62.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:00

23.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov si doma poradil se Bzencem


Branky


23. M. Olša , 53. J. Chromeček (vl.) , 62. A. Lomaka
0

Holešov udělal důležitý krok k záchraně v divizi, když v domácím prostředí porazil Bzenec. Využil tak trápení Bzence ve venkovních zápasech a v tabulce poposkočil na pozice zaručující záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dobrém začátku Bzence přišla studená sprcha

Bzenec první poločas začal aktivně a soupeře přehrával, ale když už se dostal některý z hráčů do střelecké pozice, situaci nevyhodnotil dobře. A tak to byli domácí, kteří zhruba v 15. minutě začali přebírat otěže zápasu. Ve 23. minutě se po chybě obrany řítil sám na bránu Josef Křenek, ale toho ještě brankář Kůřil vychytal a střelu vyrazil na roh. Ovšem z něj se po centru Palíka hlavou prosadil Michal Olša a poslal Holešov do vedení - 1:0. Do konce prvního poločasu měli domácí ještě pár šancí, ale skóre už se neměnilo.

Holešov už si vedení v druhém poločase pohlídal

Definitivní uklidnění pro domácí přinesl druhý gól po rohovém kopu, kdy David Čep trefil Josefa Chromečka, od kterého míč doputoval do stíě, takže byla branka zapsána jako vlastní - 2:0. Domácí pokračovali v aktivní hře a odměnou jim byla třetí branka, kterou vstřelil Andrij Lomaka po pasu od Michala Olši - 3:0. Zápas už se poté víceméně dohrával. Naneštěstí pro Bzenec dostal Tomáš Košut v 83. minutě druhou žlutou kartu, a tak jim bude tento obránce v příštím zápase chybět. Za zmínku ještě stojí šance v samotném závěru, kterou měl Petr Kasala, ale brankáře Janalíka nepřekonal. Holešov tedy mohl slavit důležitou výhru v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
Ohlas z domácího týmu připravujeme...:

TJ Slovan Bzenec
Karel Lejsal (vedoucí mužstva): Domníval jsem se, že domácí, které jsem předtím viděl třikrát a pokaždé hráli výborný fotbal, nás přehrají mnohem víc. Sice s námi přesvědčivě vyhráli, ale všechny branky dali po našich chybách. Soupeř nás předčil v zakončení. Hraje se na góly a v tom byli domácí lepší.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - A. Lomaka [-] , M. Olša [-] , V. Matulík [-] (85. F. Kotas [-] ) , M. Palík [-] , P. Polomík [-] , J. Křenek [-] (79. R. Uruba [-] ) , M. Roubalík [-] (73. L. Marek [-] ) , D. Čep [-] , M. Bačík [-] , J. Chudárek [-]

TJ Slovan Bzenec
M. Kůřil [-] - T. Košut [-] , J. Chromeček [-] , J. Mokrý [-] - M. Petrucha [-] (77. J. Sasínek [-] ) , L. Mlýnek [-] (60. T. Reška [-] ) , P. Horňák [-] , T. Zůbek [-] , D. Šmahaj [-] , L. Škodík [-] - P. Kasala [-]

ŽK: 56. J. Chudárek , 90. M. Palík - 58. L. Mlýnek , 62. P. Kasala , 69. D. Šmahaj , 76. T. Košut , 90. L. Škodík . ČK: 83. T. Košut .
Místo: Holešov - Střelnice. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Popelák Luboš - KADLEC Václav, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.