3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

21.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár s přehledem porazil Bzenec


Branky


6. L. Jurnečka , 26. J. Mokrý (vl.) , 68. J. Nedvěd
0

Po prvním dějství vedla domácí družina o dvě branky. Svou výhru pak jistila třetí brankou ve druhé půli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté se Žďáru měli vsktku skvělý start do tohoto zápasu. Uběhlo šestm minut a Trojánek našel v pokutovém území hostů Jurnečku a ten se se zakončením nemazlil a poslal domácí družinu do vedení - 1:0. Ve 26. minutě přidala domácí ekipa další branku, když si po akci Frieba s Jurnečkou vstřelil nešťastně vlastní nešťastně hostující Mokrý - 2:0.

 

 

Po změně stran se snažil Bzenec zápas zdramatizovat, ale jeho šanci brankář Jícha v 62. minutě dokázal zpacifikovat. V 69. minutě domácí letka zápas definitivně rozhodla, když balon doputoval po kombinační akci přes Maška a Frieba až k Nedvědovi, který dopravil míč do prázdné branky - 3:0. Zvýšit vedení Žďáru pak ještě mohl Wasserbauer, Nedvědova hlavička zaplula těsně nad bránu. Skóre se už neměnilo a Žďár si připsal tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Jozef Vanko (trenér, hodoninsky.denik.cz): To, co jsme si před utkáním řekli, to tentokrát vyšlo. Nechtěli jsme v úvodu zbytečně inkasovat, ale naopak soupeře přitlačit.Zcela zasloužené tři body, hlavně v první půli jsme byli jasně lepší. Po pauze to bylo z naší strany spíše taktické, i když jsme měli i další šance

TJ Slovan Bzenec
Petr Kasala (kapitán, hodoninsky.denik.cz): „Výsledek je pro nás krutý, protože to tak jednoznačné určitě nebylo. Bohužel jsme neproměnili šance, do kterých jsme se dostali. Žďár byl o něco fotbalovější, od první minuty šel za vítězstvím, kterého nakonec zaslouženě dosáhl..Ve druhém poločase jsme si vytvořili taky několik šancí, které buď zastavil brankář Žďáru, nebo zdviženým praporkem asistent rozhodčího.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - Š. Wasserbauer [-] , R. Štursa [-] , T. Trojánek [-] , J. Bureš [-] - L. Trojánek [-] (90. P. Ločárek [-] ) , V. Frieb [-] , J. Nedvěd [-] , L. Jurnečka [-] (88. D. Musil [-] ) , J. Mašek [-] , R. Sodomka [-] (70. T. Janů [-] )

TJ Slovan Bzenec
D. Mrkvica [-] - J. Chromeček [-] , T. Petrucha [-] , T. Košut [-] , J. Mokrý [-] - D. Šmahaj [-] , P. Horňák [-] , L. Mlýnek [-] , T. Zůbek [-] - P. Kasala [-] , T. Reška [-] (70. J. Sasínek [-] ) -

ŽK: 45. J. Nedvěd - 9. P. Kasala , 87. J. Mokrý .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Vejtasa Simon - HÁJEK Robert, MARTINEC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.