1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

20.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina rozhodla v poslední minutě


Branky


0

Zápas spěl k remízovému konci rozhodl v poslední minutě domácí Michal a zajistil svému týmu hodně důležité tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchovina díky třem bodů opustila poprvé v sezóně setupové příčky. Po deseti minutách hlavička Skalníka mířila jen do hostujícího brankáře Vypušťáka. Skalník byl nadále při chuti a ve 20. minutě zatřisl hostující brankovou konstrukci, když napálil břevno hostující svatyně. Ani další závary před hostující brankou neskončily v bráně. Takže první poločas branku nenabídl a obě družiny zamířily do kabin za bezbrankového stavu. 

 

I po návratu z přestávkové pauzy Vrchovina pokračovala v tlaku a ve snaze získat tři body, ale dlouho se jí nedařilo překobat soustředěný obranný vál Slaavičína, který pracoval na jedničku Domácí si vytvořili velké monožství standardních situací, ale jejich snaha byla odměněna až v poslední minutě střetnutí. V ní zahrával domácí kapitán Michal volný přímý kop z poloviny hřiště, míč prhopsal bez jakékoliv teče chumlem hráčů a od tyčky slavičínské branky skončil za zády překvapeného hostujícího brankáře Vypušťáka - 1:0. Vrchovina si pak už výhru pohlídala a má důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



FC TVD Slavičín
Petr Švach (pro klubový web): Jak nás přehrála Vrchovina, tak nás málokdo přehrál. Od začátku utkání šli domácí do toho víc, chtěli vyhrát. Hráli hodně tvrdě, ale takhle se hraje o záchranu. My jsme se k ničemu nedostali kromě jedné pološance a to je málo. Jsem z takového výkonu hodně zklamaný. Jedeme 3 hodiny a pak předvedeme to, co jsme předvedli.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , L. Wolker [-] , K. Skalník [-] , D. Bača [-] , L. Smetana [-] , P. Chalupa [-] - P. Ošmera [-] (81. R. Blažíček [-] ) , L. Michal [-] - T. Poul [-] (76. M. Kovář [-] ) , M. Skalník [-] (85. A. Burian [-] )

FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - O. Školník [-] , J. Lukaštík [-] , V. Kalus [-] , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , P. Švach [-] , D. Horáček [-] , T. Kocián [-] , D. Zvoníček [-] (59. M. Goňa [-] ) , P. Elšík [-] (87. M. Salajka [-] )

ŽK: 20. L. Wolker - 77. O. Školník .
Počet diváků: 275. Rozhodčí: Buček Vítězslav - ČERNÝ Dalibor, MARTINEC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.