M. David 18.
M. Pacl 80. (p.)
R. David 84.
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod rozhodl až dvěma góly v samém závěru zápasu


Branky


18. M. David , 80. M. Pacl (p.) , 84. R. David - 21. P. Severa
0

Brod potvrdil výhru nad Hodonínem v zápase proti Staré Říši, ale rozhodující trefy si schoval až na závěrečnou desetiminutovku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Broďané na svého soupeře ze Staré Říše vletěli jako tornádo a přitlačili jej před její šestnáctku a zdálo se být jen otázkou času, kdy obranný val soupeře bude prolomen. V 18. minutě se Brod dočkal, když Michalec vrátil odražený trestný kop pod sebe a Marek David  pohodlně otevřel účet zápasu a poslal domácí do zaslouženého vedení – 1:0.

Proměnil ale pouze jedinou ze svých mnoha šancí a byl za to potrestán. Hosté se prakticky z ničeho dokázali prosadit, když za zády gólmana Červinky skončil Severův přímý kop – 1:1.

 

Ve druhém poločase se prakticky obrázek hry nezměnil. Brod nadále bušil na vrata hostující obrany. Ta dokázala velice dlouho vzorovat, ale nakonec byl Uherský Brod za svou snahu odměněn dvěma brankami. Jeho střelecké trápení ukončil v 80. minutě Pacl, který dokázal proměnit penaltu, která byla nařízena za ruku v pokutovém území – 2:1.

O chvíli později jejich výhru potvrdil třetím brankou Richard David 3:1. Brod si přispal další jarní výhru a nadále stíhá vedoucí Hodonín.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda, trenér: Kdybychom výhru z Hodonína nepotvrdili třemi body, byla by to naše hloupost. Kluci hráli výborně, je to o proměňování šancí. Je jen na nás, jestli v rozhodujících chvílích zachováme klid

FSC Stará Říše
Luděk Kováčík (trenér, zdarsky.denik.cz): Domácí vyhráli naprosto zaslouženě, i když jim pomohla taková penalta nepenalta. Do té doby nás držel jen zázračný Jícha, který chytil sedm tutovek. Ty si domácí vytvářeli jen po standardních situacích. To byla naše smrt, řešili jsme je zbrkle a nabídli jsme jim jich strašně hodně. Asi bychom chtěli moc, aby se tam bodovalo, ale hráče musím pochválit za nadměrnou bojovnost a vůli. Ale jen to na divizi nestačí,



Sestavy


ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] , M. David [-] - L. Nevařil [-] , V. Dolina [-] (76. L. Jaroněk [-] ) , M. Pacl [-] , R. David [-] - J. Michalec [-] (65. M. Mančík [-] ) , O. Večeřa [-] (65. L. Blaha [-] ) , F. Hruboš [-]

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - I. Ujčík [-] , L. Horáček [-] , V. Dvořák [-] , P. Příborský [-] - P. Severa [-] , J. Vodáček [-] , L. Hekerle [-] , D. Chlumský [-] - A. Plichta [-] , V. Vácha [-] (88. M. Vobůrka [-] ) -

ŽK: 82. M. Kúdela - 40. V. Vácha , 82. L. Hekerle .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - NOVÁČEK Ivo, PETR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.