0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 10:15

18.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov padl doma s Rosicemi


Branky


0

Rosice po domácí remíze s Holešovem si spravily chuť na hřišti Brumova, kde vyhráli tříbrankovým rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve 3. minutě se objevil ve velké šanci Malata, který svůj samostatný nájezd z boku zakončil střelou nad branku. V 11. minutě vystřelil domácí Maňák těsně vedle pravé tyče. O minutu hlavičkoval brumovský Polách těsně nad. V 19. minutě uvolnil Malata míčem za obranu Pazourka, který ranou pod břevno nedal domácímu brankáři šanci – 0:1. Ve 33. minutě vystrašil rosického brankáře Zádrapu tvrdou střelou Šutalo. Domácí tlak gradoval přestávkou ve 39. minutě se z levé strany sám na Zádrapu pelášil Pavel Maňák, ale špatně seřídil mířidla. Ve 41. minutě v dobré situaci hlavičkoval Šutalo pouze do boční sítě.

 

Ve 49. minutě nahrál rosický Selinger Malatovi, který v samostatném úniku napálil jen hostujícího brankáře. V 63. minutě domácí Novák poslal přímý kop z hranice šestnáctky těsně nad bránu. Dvě minuty na to našla přihrávka Michny Malatu, který obešel domácího brankáře Smolíka a do prázdné branky pohodlně zvýšil – 0:2. V 70. minutě se v nahrávače proměnil  Malata, který ve vápně našel Michnu, který trefil tyč, Drbalovu dorážku vyrazil Smolík jen k Michnovi, který složil úspěšný reparát – 0:3. Brumov ale nesložil zbraně a dále se snažil něco s výsledkem udělat. V 72. minutě hlavičk Šutala mířila těsně vedle pravé tyče. V 85. minutě mohl snížit domácí Maňák, který ani nadvakrát Zádrapu nepokořil. Poslední šanci zápasu si v 88. minutě vytvořili opět domácí, ale Šutalovu střelu z úhlu vyrazil Zádrapa vytáhl konečky prstů na roh.



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
Pavel Naňák (kapitán, pro klubový web): Jsem zklamaný, měli jsme tam nějaké brankové příležitosti, které se nám nepodařilo dotáhnout do konce. Je to naše klasika, vytvoříme si mnoho šancí, ale na branku se neskutečně nadřeme. Toto nás provázelo celý podzim a bohužel to nás sráží. Nic není ztraceno, jedeme dál




Sestavy


FC Brumov
R. Smolík [-] - D. Polách [-] , D. Juřica [-] , M. Novák [-] , M. Kolář [-] - P. Naňák [-] (60. M. Imeri [-] ) , M. Šutalo [-] , M. Zvoníček [-] , D. Řehák [-] , J. Vítek [-] - P. Naňák [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , F. Novotný [-] (46. J. Černý [-] ) , P. Drbal [-] , L. Michna [-] , T. Selinger [-] (76. V. Kratochvíl [-] ) , P. Malata [-] , D. Pazourek [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , M. Kršák [-] (74. J. Vaněk [-] )

ŽK: 78. M. Novák - 42. D. Pazourek , 48. M. Kršák .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Kubica Martin - GREČMAL Michal, MALČÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.