0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani jedno z mužstev nevsítilo branku


Branky


0

Třetí Rosice nedokázaly gólově pokořit poslední Holešov. A když i snajpři Holešova vyšli gólově naprázdno, oba soupeři si rozdělili po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rosice nebyly schopné dát branku

Ve 4. minutě pronikl po pravé straně do pokutového území Michna, jenž nacentroval před branku a míč po hlavičce Novotného vytlačil Janalík na břevno své branky. Ve 20. minutě střílel z jedenácti metrů Selinger, Janalíka dokázal prostřelit, ale míč mířící do branky vykopl na roh  Palík. Ve 34. minutě se do své jediné šance dostali hosté, když Křenek, pronikl z levé strany do domácího vápna,  ale jeho střela se do brány nevešla . Ve 38. minutě pronikl po levé straně Michna, odcentroval na zadní tyč, kde nabíhající Černý hlavičkoval přes Janalíka, ale míč mířící do branky vyhlavičkoval Charuza. Ve 42. minutě tvrdá střela Malaty z přímého kopu našla jen připraveného Janalíka. 

Hosté remízu ubránili

 

Celý druhý poločas se nesl v duchu, kdy se domácí snažili překonat obranný blok hostí. V 68. minutě srazil na hranici pokutového hostí Malatu Čep. Rozhodčí Vejtasa nejprve ukázal na značku pokutového kopu, ale pak penaltu odvolal a nařídil pouze přímý kop z hranice šestnáctky. Střelu Malaty mířící podél zdi k levé tyči Janalík tygřím skokem vyrazil. V 71. minutě orazítkovala střela Malaty z přímého kopu opět pouze břevno branky hostí. Závěrečný tlak Slovanu už vyzněl naprázdno a zápas dospěl k remíze.



Ohlasy k zápasu



SFK Elko Holešov
Martin Malík (trenér, kromerizsky.denik.cz): Byli jsme šťastnější, favorizovaní domácí měli podstatně více šancí než my. O to více si bodu ceníme, je zlatý. Aby nám pomohl za naším záchranářským cílem, musíme jej doma potvrdit výhrou.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , F. Novotný [-] (63. J. Vaněk [-] ) , P. Drbal [-] , L. Michna [-] (72. D. Pazourek [-] ) , T. Selinger [-] , P. Malata [-] , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , M. Kršák [-] , J. Vítámvás [-] (72. V. Kratochvíl [-] )

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - T. Münster [-] , M. Palík [-] , L. Marek [-] (91. M. Roubalík [-] ) , J. Křenek [-] , Š. Dluhoš [-] (46. A. Lomaka [-] ) , R. Sumec [-] , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , M. Bačík [-] , J. Chudárek [-] (89. V. Matulík [-] )

ŽK: 26. M. Kršák - 9. R. Sumec , 42. L. Marek , 90. R. Janalík , 91. M. Palík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vejtasa Simon - KADLEC Václav, MARTINEC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.