P. Švach 31. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 10:15

17.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Slavičínem a Brumovem vítěze nemělo


Branky


31. P. Švach (p.) - 2. D. Řehák
0

Všechny góly padly v prvním poločase. V úvodu šel do vedení Brumov. Slavičín srovnal po půlhodině hry z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Brumova Slavičín odpověděl brankou z penalty

Jiiž ve 2. minutě se ujali hosté vedení, když Řehák propálil Vypušťáka na zadní tyči - 0:1. V 15. minutě vážněji zahrozil i Brumov. Nejprve hostující brankář vychytal střelu Pavla Kříže a následně si poradil i s dorážkou Zvoníčka. V 27. minutě vybojoval díky dobrému presinku míč Kalus, který šel od půlky sám na brankáře hostí. Tomu udělal kličku a při pokusu o střelbu do prázdné brány byl faulován brankářem. Následovala červená karta a proměněná penalta ze strany Petra Švacha - 1:1. Do konce prvního poločasu se i přes mírný tlak domácích nic důležitého neodehrálo.

Branka už nepadla a hosté v devíti remízu udrželi

 

Na začátku druhé půle se Slavičín se snažili dobývat hostující obranný val, ale neúspešně. V 62. minutě byla udělena druhá červená karta hráči z Brumova. V 69. minutě mohlo při velkém závaru před brumovskou brankou nedokázal Slavičín pře enormní snahui protlačit míč za hostujícího brankáře, který všechno dokázal pochytat. O minutu později se mohl stát hrdinou zápasu domácí Kříž, který se ve vápně dostal do velmi dobré pozice, ale při střele uklouzl a míč šel těsně vedle levé tyče. V 82. minutě mohli jít naopak do vedení brumovští. Po rychlém kontru a následném centru hlavičkoval hostující hráč do branky, ale Vypušťák vše zachránil pohotovým zákrokem. Do konce utkání už nebyla k vidění žádná větší šance.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Milan Otépka (trenér, zlinsky.denik.cz): Každý by si měl sáhnout do svědomí, co předvedl. Takhle se prezentovat nechceme. Za to, co jsme předvedli, jsme si bod nezasloužili. Brumov hrál s chutí, zápas si užil. Dal do něj srdíčko. My jsme neudělali nic.

FC Brumov
Martin Kolář (trenér, zlinsky.denik.cz): Slavičín má kvalitní a zkušený mančaft. Ne nadarmo jsou tam, kde jsou. Jeli jsme sem pro body. Škoda že vývoj byl trochu jiný. Ale před zápasem bychom bod brali. Jsme spokojení.



Sestavy


FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - D. Horáček [-] , O. Školník [-] , T. Švach [-] , J. Lukaštík [-] , V. Kalus [-] (88. M. Salajka [-] ) , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , P. Švach [-] , T. Kocián [-] , D. Zvoníček [-] (58. M. Goňa [-] )

FC Brumov
A. Cúcik [-] - M. Chovanec [-] , M. Novák [-] (86. J. Habanec [-] ) , M. Kolář [-] , D. Juřica [-] - J. Vítek [-] , P. Naňák [-] (72. D. Polách [-] ) , D. Řehák [-] , M. Zvoníček [-] , M. Imeri [-] (30. R. Smolík [-] ) - P. Naňák [-]

ŽK: 74. T. Kocián - 24. M. Chovanec , 55. M. Zvoníček , 90. P. Naňák . ČK: 27. A. Cúcik , 63. M. Chovanec .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Petr Zdeněk - ROSICKÝ Jakub, MIČKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.