0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 15:00

16.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce s přehledem zvítězil Slavičín


Branky


0

Slavičín si v dohrávce z podzimního kola suverénně odvezl tři body z Holešova. Slavičín již v 16. minutě vedl o dvě branky. Svou výhru pak pečetil dvěma zásahy do černého v posledních třinácti minutách Švach s Křížem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu měl Slavičín vskutku raketový. V 6. minutě po skvěle zahrané standardní situaci uklidl balon do sítě hlavou Kříž - 0:1. O pár chvil později mohl Holešov vyrovnat, ale fantastický Vypušťák akrobatickým zákrokem vychytal holešovského útočníka. V 16. minutě se ve vápně dostal k odraženému míči hostující Horáček, který nasadil kličku domácímu obránci a střelou uklidil v pohodě balon podruhé za záda domácího brankáře - 0:2. Zápas ve zbytku poločasu upadl do průměru a k vidění byly hlavně tvrdé souboje a žluté karty. Těsně před odchodem do kabin mohl Holešov snížit, ale z přímého kopu zatřásl pouze břevnem.

 

Do druhé půle vstoupil Slavičín aktivněji a pohodlně kontroloval zápas. V 62. minutě mohl navýšit skóre Goňa, ale jeho střela z hranice šestnáctky šla pánubohu do oken. V 76. minutě se hosté radovali potřetí! Horáček milimetrovým pasem za obranu našel Petra Švacha, který s ledovým klidem vyřešil samostatný nájezd na domácího brankáře - 0:3. Ke konci zápasu se podruhé radoval z přesné trefy Kříž, když si lišácky naběhl za domácí obranu a šajtlí vstřelil gól a stanovil konečnou podobu výsledku - 0:4.



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
Martin Malík (pro klubový web): Dvě úvodní standardky nám zlomily vaz, góly vyplynuly z našich chyb. Po změně stran jsme byli pozdě u hráčů, nedostatečně je dostupovali. Slavičín vyhrál zaslouženě. Budeme se soustředit na zápasy se sobě rovnými. V podobných duelech, jako nyní či za týden v Rosicích můžeme jen překvapit.

FC TVD Slavičín
Petr Lysáček (pro klubový web): Na utkání v Holešově jsme se připravovali a chtěli bezpodmínečně zahájit jarní část soutěže vítězstvím, což se nám podařilo. Zvládli jsme úvod utkání a to určilo vývoj dalšího průběhu. Jsem rád, že střeleckou formu z přípravných utkání si přenesli Petr Švach a Pavel Kříž. Pochvalu si taky zaslouží Dan Horáček, který jeden gól dal a na tři nahrál



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Bačík [-] , M. Olša [-] (73. M. Roubalík [-] ) , V. Matulík [-] (46. P. Polomík [-] ) , J. Chudárek [-] , L. Marek [-] , J. Křenek [-] , Š. Dluhoš [-] (60. A. Lomaka [-] ) , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , M. Palík [-]

FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - T. Kocián [-] , O. Školník [-] , T. Švach [-] , J. Lukaštík [-] , D. Zvoníček [-] (72. M. Salajka [-] ) , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , P. Švach [-] (83. A. Bartoš [-] ) , D. Horáček [-] , V. Kalus [-] (63. M. Goňa [-] )

Počet diváků: 180. Rozhodčí: Drozdy Luboš - TOMANEC Josef, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.