2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

16.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice překvapivě nestačily na Žďár


Branky


0

Domácí fotbalisté zakončili podzimní část vítězstvím nad třetími Rosicemi, když o své výhře rozhodli během tří minut v první půli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil hostujícím fotbalistům. Už ve 2. minutě našel centr Malaty hlavu Drbala, který trefil pouze náruč domácího brankáře Jíchy. O minutu později Šípovu jedovku vyrážel Jícha s vypětím sil na rohový kop. Žďár se v první šanci zjevil až po deseti minutách, kdy po centru Vopršala pálil Nedvěd pouze do břevna. Domácí pak rozhodli o osudu zápasu během tří minut prvního poločasu. Ve 25. minutě se domácí plejer Jurnečka dostal zlevé strany až před šestnácku, odkud vymetl šibenici hostující klece - 1:0. O tři minuty později pálil opět aktivní Jurnečka, a ve skrumáži v pokutovém území se nejlépe zorientoval Vopršal, který balón dopravil do sítě - 2:0. Rosičtí byli jak opařeni a do konce poločasu, si stejně jako domácí, nevytvořili žádnou šanci. 

 

Po přestávce se snažily Rosice něco se zápasem udělat. Vytvořily si převahu, ale jejich snaha končila před šestnáctkou domácích, kam je nepustila pozorná domácí defenziva. Navíc Žďár hrozil neustále z rychlých brejků. V 65. minutě musel hostující brankář Zádrapa vytasit skvělý zákrok, když si na něm vylámal zuby Sodomka. O pět minut později vystrašil Zádrapu Nedvěd, ale naštěstí pro Rosice mířil jen těsně vedle. V poslední dvacetiminutovce si už domácí vedení pohlídali a připsali si zasloužené tři body.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - M. Veselý [-] , Š. Wasserbauer [-] , P. Machatka [-] , M. Vomela [-] - R. Sodomka [-] (89. J. Mašek [-] ) , T. Janů [-] (83. L. Trojánek [-] ) , J. Nedvěd [-] , J. Bureš [-] , L. Jurnečka [-] - M. Vopršal [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , F. Novotný [-] (63. J. Foral [-] ) , P. Drbal [-] , P. Malata [-] , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] (41. V. Kratochvíl [-] ) , M. Kršák [-] , J. Vítámvás [-]

ŽK: 46. M. Vopršal , 60. J. Bureš , 70. J. Nedvěd - 47. P. Drbal , 73. M. Kugler , 89. P. Malata . ČK: 88. M. Kugler .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - ŠVEHLA Marek, SÁGL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.