2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

16.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasala zajistil domácím tři body


Branky


0

Vrchovina se ujala vedení, ale dvě branky Kasala do poločasu zvrátily utkání ve prospěch Bzence. Ve druhé půli už branka nepadla a domácí mají další tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchovina minulé tři zápasy vyhrála, ale i Beznece měl za sebou šňůru tří vítězných zápasů za sebou. Vstup do utkání vyšel lépe hostující Vrchovině, když chybnou rozehrávku domácího beka Petruchy využil hostující Kovář, který po rychlé  přecíslení a centru Blažíčka využil k otevření účtu zápasu - 0:1. Vrchovina se dlouho z nabytého náskoku neradovala. Ve 14. minutě vysunul Škodík milimetrovou přihrávkou mezi obránce Kasalu, který potvrdil pověst snajpra - 1:1. Obrat ve skóre dokonal Bzenec ve 35. minutě, když po zaváhání brankáře Michalka dopravil balon za jeho záda Kasala - 2:1. Do konce poločasu se už nic nestalo. 

 

Po přestávce měla navrch hostující Vrchovina. Hosté využili větru a vytvořili si optickou převahu. Ta však měla pouze platonickou podobu, a žádné výraznější tutovky se neurodily. Bzenec se soustředil na obranu a směrem dopředu už nebyl nebezpečný. Komplikace pro Bzenec nastaly až deset minut před koncem, když chyboval stoper Chromeček, a další obránce Lysoňěk musel hasit požár faulem na unikajícího Poula. Rozhodčí mu udělil červenou kartu a nařídíl volný přímý kop. Z toho se však nic neurodilo. Bzenec se v deseti semknul a těsný náskok uhájil, když Vrchovinu pustil k jediné šanci až v nasavení, když Polnický nikým neatakovaný minul zcela odkrytou branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec
Libor Škodík (trenér, hodoninsky.denik.cz): I kvůli atypickému fotbalovému počasí to bylo těžké utkání. Kluci ale zápas odbojovali, bodům šli naproti. Škoda, že jsme v prvním poločase nepřidali třetí gól, takto jsme se o výsledek strachovali až do poslední minuty.

SFK Nové Město na Moravě
Karel Fencl, trenér: O to víc prohra mrzí. Kdyby nepřišla šance na závěr, skousnu porážku lépe.I když domácí byli pořád nebezpeční, bod bychom si zasloužili.Žádné převratné změny ale neplánujeme, spíš bychom měli zlepšit zlepšit přístup a více trénovat.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
M. Kůřil [-] - T. Košut [-] , L. Mlýnek [-] (71. T. Reška [-] ) , M. Petrucha [-] , O. Lysoněk [-] , J. Chromeček [-] - P. Horňák [-] , T. Zůbek [-] (88. O. Pyclík [-] ) , L. Škodík [-] , D. Šmahaj [-] - P. Kasala [-] (90. J. Mokrý [-] )

SFK Nové Město na Moravě
F. Michalek [-] - D. Bača [-] , O. Vícha [-] - M. Kovář [-] , M. Žák [-] , P. Blažíček [-] , T. Poul [-] , P. Sodomka [-] , R. Blažíček [-] (70. K. Skalník [-] ) , L. Bodeček [-] , L. Polnický [-]

ŽK: 25. P. Kasala , 75. M. Petrucha - 66. M. Žák , 70. D. Bača . ČK: 80. O. Lysoněk .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Páral Roman - KOLÁŘ Jaroslav, HLUBINKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.