0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2016 16:30

15.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín rozhodl sedm minut před koncem


Branky


0

Jediný gól padl v utkání mezi Žďárem nad Sázavou a Slavičínem. Jeho autorem byl hostující Pavel Kříž a zajistil tak svému týmu tři body a posun na páté místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku střetnutí se hra přelévala mezi šestnáctkami obou týmů. V úvodní čtvrthodině byl Žďár o něco lepším týmem, ale pak začala jeho hra uvadat a optickou převahu převzal hostující soubor ze Slavičína. Gólovku si však v první části nevypracoval ani jeden tým, takže se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

 

Po změně stran se snažil Žďár hosty přitlačit, ale nátlaková hra se mu vůbec nedařila. Domácí byli slabší v osobních soubojích, a navíc se jim hrubě nevydařil závěr utkání. První nebezpečí ještě Žďár dokázal přežít, protože Hajný zazvonil pouze na tyč domácí svatyně. Toto varování si ale domácí moc k srdci nevzali, a byli za to potrestáni. Sedm minut před závěrečným hvizdem dostal hostující Kříž v domácím pokutovém území příliš mnoho prostoru a uměl toho patřičně využít – 0:1. Slavičín si pak už mazácky výhru pojistil a odváží si tři zasloužené body.

 

Autor: Tomáš Holata



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Hajný [-] - M. Vomela [-] , M. Veselý [-] , Š. Wasserbauer [-] , P. Ločárek [-] - J. Mašek [-] , J. Bureš [-] , L. Trojánek [-] , J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] (82. D. Russ [-] ) - M. Vopršal [-]

FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - P. Elšík [-] , D. Horáček [-] , O. Školník [-] , T. Švach [-] , L. Matůš [-] , P. Kříž [-] , M. Goňa [-] , A. Bartoš [-] (74. J. Velecký [-] ) , T. Kocián [-] , L. Mezírka [-]

ŽK: 58. T. Švach , 70. P. Elšík , 71. O. Školník , 80. P. Kříž .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Švehla Marek - PFEIFER Michal, SÁGL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.