V. Kalus 50.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 10:15

14.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyhrál Brod


Branky


50. V. Kalus - 40. V. Dolina , 59. R. David
0

Brankou Davida po hodině hry si Brod zajistil tři body ze Slavičína. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání bylo jasné, že střetnutí nabídne spíše osobní souboje než pohlednou hru. Na těžkém terénu to obě mužstva měla hodně složité. V 11. minutě vypálil domácí Školník, ale jeho střela jen těsně minula tři tyče. Ve 23. minutě postupoval hostující hráč na brankáře Jelínka, ale ten jeho úmysl přečetl. Pak dvakrát vypálil domácí Švach, a Červinka v brance hostí předvedl dva výborné zákroky, kterými vytěsnil míč na roh. Ve 40. minutě šel Brod do vedení, když chyby domácího týmu na své polovině, využil z rychlého kontru Dolina a chladnokrevně pokořil domácího brankáře - 0:1. V závěru poločasu mohl srovnat Švach, ale opět si vylámal zuby na Červinkovi. 

 

Úvod druhé půle patřil Slavičínu, který dokázal v 49. minutě po rohu Horáčka srovnat hlavou Kalusem - 1:1. O deset minut později vrátil Brodu vedení po rohovém kopu Richard David - 1:2. Slavičín mohl srovnat krok v 65. minutě, ale Kalus svou gólovou hlavičku nenapodobil. Tentokrát Červinka na brankové čáře čaroval. Od té doby se Slavičín snažil bušit do velice pozorné obrany Uherského Brodu, ale bez úspěchu. Brod si tak odvezl domů vydřené tři body.Slavičín doma padl po více jak jednom roku.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Milan Otépka, pro klubový web: Hosté začali v totální defenzivě, ale i tak jsme se tam dokázali dvakrát dostat, ale bohužel jsme šance neproměnili. Vlastní chybou jsme jim dali příležitost skórovat. Do druhého poločasu jsme chtěli co nejdříve skórovat a to se nám taky podařilo. Nicméně poté jsme chybovali podruhé. Naši obránci čekali jeden na jednoho, kdo to odkopne, ale naopak hostující hráč dal gól, což bylo rozhodující. Myslím si, že soupeř měl dnes blíže k vítězství. Z naší strany tam nebyla taková vůle se porvat a vyhrát jako byla třeba v předcházejícím domácím utkání s Hodonínem.

ČSK Uherský Brod
Martin Onda (trenér, slovacky.denik.cz): Rozhodla naše lepší produktivita, několikrát nás také podržel gólman Červinka. Byl to boj, který ale měl kvalitu. Hráči odevzdali na těžkém terénu, který byl po deseti minutách rozbitý, úplně všechno. Zaslouží si velkou pochvalu.



Sestavy


FC TVD Slavičín
P. Jelínek [-] - D. Horáček [-] (88. L. Žáček [-] ) , O. Školník [-] , T. Švach [-] , J. Lukaštík [-] , V. Kalus [-] , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , P. Švach [-] , P. Elšík [-] , L. Matůš [-] (75. A. Bartoš [-] )

ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] , M. David [-] - B. Šálek [-] , L. Nevařil [-] , R. David [-] , M. Pacl [-] (92. R. Holík [-] ) , V. Dolina [-] (84. D. Sedláček [-] ) - L. Blaha [-] , J. Michalec [-] (72. M. Mančík [-] )

ŽK: 56. O. Školník , 80. P. Švach , 83. V. Kalus - 10. L. Blaha , 64. M. Pacl , 85. M. Kúdela , 87. M. Mančík .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - ŠIŠTÍK Petr, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.