3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

14.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice s přehledem vyhrály


Branky


0

Rosice třemi brankami v pohodě porazily Starou Říši. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rosice se s domácími fandy v tomto roce rozloučily výhrou nad Starou Říší. V prvním dějství se hrála otevřená partie s šancemi na obou stranách. V 6. minutě zahrozili hosté Plichtou, ale jeho hlavička skončila v rukavicích Zádrapy. O minutu později si domácí Kratochvíl narazil balon s Novotným a střelou ze čtrnácti metrů rozvlnil síť hostující brány - 1:0. Ve 12. minutě vypálil po rohu Drbal a míč mířířcí do šibenice vyrazil hostující brankář Neumann. O šest minut později na druhé straně zamířil nad branku Príborský. Ve 26. minutě se řítil sám na gólmana Kratochvíl, ale nastřelil pouze jeho nohy. Po půlhodině hry boxoval Zádrapa centr Vodáčka jen před sebe a následnou dorážku vykopával z brankové čáry Havlásek. V závěru poločasu domácí navýšili své vedení, když se z přímého kopu trefil ze dvaceti čtyř metrů Malata - 2:0. 

 

Ve druhém dějství nechaly Rosice iniciativu hostům a kontrolovali výsledek. Hosté měli sice optickou převahu, ale jejich snaha končila před vápnem Rosic. Domácí vyráželi k rychlým brejků, ze kterých byly nebezpečné. V 58. minutě postupovali tři domácí hráči na brankáře, ale zakončení nezvládli, když Malata z hranice šestnáctky mířil vedle. V 63. minutě skončila hlavička Drbala jen na nohou hostujícího obránce, který stal u pravé tyče. Osm minut před koncem rosický Malata napálil tyčku z trestného kopu. Skóre uzavřel v 85. minutě domácí Forala, který si míč zpracoval na hranici pokutového území a nemilosrdně zamířil pod víko - 3:0.



Ohlasy k zápasu



FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér, zdarsky.denik.cz): Měli jsme šance, Plichta, Rychl, Príborský, ale prostě nám to tam nepadá. Kluky ale musím pochválit, protože to nezabalili a rozhodně to domácím nedali lacino.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - F. Novotný [-] , P. Drbal [-] , P. Malata [-] , J. Černý [-] (87. F. Jahn [-] ) , V. Kratochvíl [-] (65. J. Foral [-] ) , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] (80. D. Hibš [-] ) , M. Kršák [-] , J. Vítámvás [-]

FSC Stará Říše
K. Neuman [-] (46. M. Jícha [-] ) - P. Příborský [-] , V. Dvořák [-] , M. Brnický [-] , R. Cipruš [-] - J. Sobotka [-] (68. V. Vácha [-] ) , I. Rygl [-] , M. Pokorný [-] , J. Vodáček [-] , P. Severa [-] - A. Plichta [-]

ŽK: 25. J. Vítámvás , 35. M. Kugler , 38. J. Havlásek , 90. P. Malata - 17. M. Pokorný , 44. R. Cipruš .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Popelák Luboš - HLUBINKA Jakub, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.