0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín vykradl Říši


Branky


0

Hosté ze Slavičína protrhli sérii remíz a odvezli si tři body ze Staré Říše. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil domácí družině, která se dostala do protiútoku, ale domácímu forvardovi se míč zamotal mezi nohy, a hostující defenziva ho odkopla do bezpečí. Slavičín hned vzápětí nastřelil Křížem břevno brány, ale byl signálizován ofsajd. Ve 23. minutě se domácí brankář Neuman vyznamenal proti jedovce Elšíka, kterou vyrazil, a domácí obrana pak balon uklidila do bezpečí. O čtyři minuty později opět Elšík, nedokázal míč propasírovat do brány přes obranný val. Po půlhodině hry střelu hostujícího Školníka vyškrábl domácí brankáře jen s vypětím sil na roh. Slavičín v této pasáži hry byl jasně lepší a gól visel ve vzduchu. Toho se hosté dočkali ve 41. minutě, kdy si Goňův centr zpracoval na hrudi Elšík, a propálil brankáře Neumana - 0:1.

 

I ve druhé části byl Slavičín aktivnější, a v 59. minutě mohl jít do dvoubrankového trháku, kdy Kalus našel ideálně Matůše, jehož ránu brankář Neuman vyrazil na roh. Po následném rohu Školníka se nejlépe zorientoval ve vápně Švach a hosté podruhé zvedali ruce nad hlavu - 0:2. V 75. minutě mohla Říše zápas zdramatizovat, ale Jelínek skvělou robinzonádou pohromu odvrátil. Ve zbytku utkání si již Slavičín vedení pohlídal a z Říše si odváží tři body.



Ohlasy k zápasu



FC TVD Slavičín
Milan Otépka (trenér, pro klubový web): Prvních dvacet minut patřilo spíše domácím, kdy jsme nezachytili dva náznaky šancí. Z toho jedna byla vyložená, ale naštěstí pro nás se útočníkovi zamotal míč pod nohama a my jsme se stihli vrátit. Po dvaceti minutách jsme přebrali otěže zápasu a vyvrcholením toho byl gól ve 41. minutě. Druhý poločas jsme začali aktivně, dobývali jsme domácí branku a branka na 2:0 nás uklidnila. Poté jsme si výsledek pohlídali. Domácí měli jednu tutovou šanci, kdy nás ale podržel Jelínek. Jsem rád, že jsme vyhráli a udrželi znovu čisté konto, za což jsem vděčný. Jde vidět kvalitní práce naší defenzivy, ale musíme se ještě střelecky probudit. Doufám, že k tomu dojde už teď v posledním domácím utkání s Uherským Brodem.



Sestavy


FSC Stará Říše
K. Neuman [-] - R. Cipruš [-] , M. Brnický [-] , V. Dvořák [-] , P. Příborský [-] - P. Severa [-] , L. Hekerle [-] (75. J. Sobotka [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Vodáček [-] - A. Plichta [-] (82. V. Vácha [-] ) , M. Vacek [-] (60. I. Rygl [-] ) -

FC TVD Slavičín
P. Jelínek [-] - D. Horáček [-] , O. Školník [-] , T. Švach [-] , J. Lukaštík [-] , V. Kalus [-] (83. A. Bartoš [-] ) , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] (90. L. Žáček [-] ) , M. Goňa [-] , P. Elšík [-] , L. Matůš [-]

ŽK: 27. M. Pokorný , 42. M. Brnický , 48. L. Hekerle , 81. K. Neuman - 10. T. Švach , 55. P. Kříž .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Švehla Marek - SÁGL Petr, STANĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.