Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 10:15

13.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina vyhrála podruhé za sebou


Branky


0

Vrchovina dokázala vyhrát druhé utkání za sebou a rázem se přiblížila na dostřel příček znamenající záchranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání ale patřil domácímu Brumovu, který jen v úvodní desetiminutovce zahodil tři obrovské šance. Brankář Vrchoviny Michálek však měl svůj den a hosty podržel. Vrchovina začala postupem času hru vyrovnávat. Ve 20. minutě se hosté ujali vedení, když vyraženou střelu Sodomky zametl do brány Petr Blažíček - 0:1. O čtrnáct minut později se ve skrumáži v domácím pokutovém území nejlépe zorientoval Kovář a hostující družina si podruhé mohla zakřičet gól - 0:2. Brumov snížil skóre těsně před odchodem na přestávku, když centr zametl hlavou do brány Juřica - 1:2. 

 

Brumov po změně stran otevřel hru ve snaze co nejdříve vyrovnat, a byl za to potrestán v 52. minutě, když volný přímý kop Vrchoviny uklidll do brány Kovář - 1:3. V dalším průběhu utkání se Vrchovina zaměřila na bránění svého náskoku, což se jí dařilo. Brumov si ze svého tlaku vypracoval jednu šanci, kterou zahodil. V důležitém záchranářském souboji si Vrchovina domů odvezla plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě
Karel Fencl (trenér): Hrálo se ne o šest, ale o sedm bodů. Cítili jsme to, museli jsme změnit sestavu, ale vsadili jsme na bojovnost, agresivitu a touhu hráčů se o udržení divize porvat. Odjezdili jsme to poctivě, hráčům nemám co vytknout.



Sestavy


FC Brumov
R. Smolík [-] - O. Sucháček [-] , M. Kolář [-] , O. Janáč [-] (81. D. Řehák [-] ) , M. Chovanec [-] - P. Naňák [-] , D. Juřica [-] , J. Vítek [-] , M. Novák [-] , O. Bartozel [-] - M. Kovář [-]

SFK Nové Město na Moravě
F. Michalek [-] - D. Bača [-] , O. Vícha [-] - M. Kovář [-] (89. M. Čírtek [-] ) , L. Wolker [-] , P. Blažíček [-] , T. Poul [-] , P. Sodomka [-] (81. A. Burian [-] ) , R. Blažíček [-] , L. Bodeček [-] , P. Dobiáš [-]

ŽK: 54. M. Chovanec - 66. L. Wolker .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - HANÁKOVÁ Gabriela, KADLEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.