Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 10:15

11.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov odevzdal doma body Tasovicím


Branky


0

Tasovice se během zápasu dostaly až do čtyřbrankového náskoku. V závěrečné desetiminutovce Brumov korigoval dvěma góly. Poslední slovo, ale opět patřilo hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minulý zápas získal Brumov první body z venkovního hřiště. Ty chtěl potvrdit v domácím zápase s Tasovicemi. Zápas se ale domácí družině vůbec nepovedl. V prvním dějství to ještě na takový debakl nevypadalo. Tasovice vstítily pouze jednu branku. Ve 32. minutě využily nepřesnou rozehrávku domácích a domácího brankáře Semanku pokořil nadvakrát Paul - 0:1. 

 

Po přestávce se chvíli nic nedělo a branky začaly padat až v závěrečné pětadvacetiminutovce. V 67. minutě hostující Paul unikl brumovské defenzívě a s mazáckým klidem přehodil domácího strážce svatyně Semanku - 0:2. O tři minuty později bylo vymalováno, když nechytatelnou bombou z hranice šestnáctky nedal Semankovi žádnou šanci Horáček - 0:3. Hrůzostrašnou pětiminutovku pro domácí družinu završil Paul, který tak uzavřel svůj hattrick - 0:4. Domácí se dostali ke slovu až v závěrečné desetiminutovce. V 80. minutě střídající Juřica využil chyby hostujícího zadáka a snížil - 1:4. V 86. minutě se dostal do samostatného úniku Bartozel, odražený míč se dostal opět k Juřicovi, který se nemýlil - 2:4. Poslední slovo ale patřilo v samém závěru opět hostům, když se z brejkové situace prosadil Makarevych - 2:5.



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
pro klubový web: Po zápase v Bzenci, kdy jsme poprvé na podzim venku brali bod (2:2), jsme chtěli doma ve 12. kole zvítězit a odrazit se k lepším zítřkům. Bohužel jsme předvedli asi nejhorší výkon na domácím hřišti a dostali tzv. bůra!




Sestavy


FC Brumov
J. Semanko [-] - D. Ritter [-] , M. Kolář [-] , M. Chovanec [-] , O. Sucháček [-] - M. Novák [-] , J. Vítek [-] (72. D. Řehák [-] ) - O. Bartozel [-] , P. Naňák [-] , M. Kovář [-] - J. Habanec [-] (46. D. Juřica [-] )

TJ Sokol Tasovice
V. Pavliv [-] - R. Švarc [-] , R. Lašák [-] , Z. Mička [-] - R. Hrobař [-] , P. Horáček [-] , M. Blahoudek [-] - M. Paul [-] - J. Fukal [-] (71. R. Makarevych [-] ) , J. Čermák [-] , J. Landšperský [-] (89. K. Veselý [-] )

ŽK: 57. M. Novák , 66. M. Kovář , 91. M. Chovanec - 21. R. Lašák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOJÁČEK Milan - POLANSKÝ Jan, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.