T. Poul 59.
1:1
(0:1)
13. R. David
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 14:30

10.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vrchovina urvala bod s Brodem


Branky


59. T. Poul - 13. R. David
0

Brod se ujal vedení v prvním poločase. Vrchovina srovnala po hodině hry a bod už udržela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorizovaný Brod přijel v neděli na hřiště beznadějně poslední Vrchoviny. Broďané vrthli do zápasu jako tajfun. Hned v úvodu střetnutí zahodila hostující družina tři velké šance. Na konci čtvrthodiny se už hosté radovali ze vstřelení branky. Hosté zahrávali přímý kop z poloviny hřiště. Brankář Michálek si vybral slabší chvilku a Richard David zkušeně otevřel účet zápasu - 0:1. Uherský Brod nadále na hřišti dominoval a domácí ohrožoval hlavně z brejkových situací, ale gólova pojistla nepřicházela, protože zakončení Brodu bylo tragické. Buď pálil z nepřipravencýh pozic, nebo zbytečně kombinoval, až se domácí defenziva dokázala zformovat. Takže do kabin odcházel Brod s hubeným náskokem. 

 

Po přestávce získala Vrchovina střed pole a Uherský Bord zatlačila. Srovnání skóre pak přišlo po necelé hodině hry, když se Poul zmocnil míče, najel si na střed a svou střelu zamířil do hostující sírě - 1:1. Ke konci střetnutí se k šancím dostaly oba soubory. Nejdříve z hranice malého vápna hosté přestřelili branku. O něco později pálil z hranice velkého vápna vrchovinský Kovář, a brankář Červinka jeho pokus reflexivně nohou vyrazil. Zápas tak dospěl k zasloužené remíze. 



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Karel Fencl (trenér, zdarsky.denik.cz): Po vyrovnání jsme byli fotbalovější a vypadalo to i na tři body. Jenže pak jsme museli vystřídat, takže v závěru jsme byli rádi i za bod. Po dlouhé době jsme dali gól a neprohráli, to by pro hráče mohla být před derby ve Žďáře menší psychická vzpruha. Věřím, že nám to pomůže.

ČSK Uherský Brod
Martin Onda (trenér, slovacky.denik.cz): Jsme zklamaní. Špatně jsme vyřešili naše gólové šance a přišli o dva body. Já jsem k našim výkonům vždy hodně kritický, na druhou stranu jsme neprohráli už devět zápasů za sebou, což je krásné.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
F. Michalek [-] - O. Vícha [-] (84. M. Čírtek [-] ) , A. Burian [-] - M. Žák [-] , R. Blažíček [-] , M. Mazel [-] (69. P. Blažíček [-] ) - M. Kovář [-] , T. Poul [-] , L. Michal [-] , L. Bodeček [-] (23. D. Bača [-] ) , P. Dobiáš [-]

ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] , M. David [-] - B. Šálek [-] , L. Nevařil [-] , R. David [-] , M. Pacl [-] , V. Dolina [-] (88. M. Pochylý [-] ) - L. Jaroněk [-] (67. M. Mančík [-] ) , L. Blaha [-] (74. J. Michalec [-] )

ŽK: 87. A. Burian , 89. T. Poul - 89. M. Vrága .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Běhal Radek - SVOBODA Radek, HEGER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.