2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec i v deseti vybojoval bod


Branky


0

Brumov sice vedl p prvním poločase, ale Bzenec dokázal i v deseti skóre otočit. Brumov však těsně před koncem srovnal krok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Bzence dorazil tým z Brumova. První polovina utkání patřila zcela hostující ekipě z Brumova. První šanci měl sice domácí Rekša, ale to bylo ze strany Bzence v prvním dějství skoro všechno. Brumov odpověděl střelami Kováře a Bartozela, které ale přesný cíl nenašly. Brumov pak gólově uděřil po dvaceti minutách hry, když aut Chovance sklepl Kovář na Naňáka, který neměl problém dopravit míč do brány - 0:1. Bzenečtí mohli srovnat ve 25. minutě, ale brankář Semanko sebral míč Zůbkovi z kopačky. O dvě minuty později byl vyloučen domácí Košuta, který fauloval při úniku Bartozela. Brumov si pak vypracoval několik šancí. Únik Kováře skončil dorážkou do boční sítě. Další střelu Kováře vyrazil připravený gólman Mrkvica, dorážka hrajcího trenéra Nováka skončila mimo tři tyče. Další šanci Bartoleza zmařil výborný Mrukvia. 

 

Ve druhé půli se výkon Bzence zvedl o sto procent. Bzenecký Škodík mířil těsně nad. Šance si ale nadále vytvářel i Brumov. Neúspěšní byli Kovář s Naňákem. Hostům se to pak hodně vymstilo. Kapitán Kasala po Šmahajově přihrávce obtančil kolem dvojice hostujících obránců a pohodlně uklidil balon k levé tyči - 1:1. Brumov mohl opět strhnout vedení na svou stranu, ale Habanec s Kovářem byli neúspěšní. V 82. minutě domácí udeřili jako blesk z čistého nebe, kdy po dlouhém nakopu Horňáka důrazný Kasala propálil hostujícího brankáře - 2:1. Domácí se však z vedení radovali jen čtyři minuty, když vyrovnal po standardní situaci Kovář - 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec
Libor Snopek (trenér, hodoninsky.denik.cz): Proti dobře hrajícímu soupeři jsme to v deseti lidech měli složité. Hosté měli snad pět tutovek. Kluci se ale kousli a výsledek otočili. Na to, že jsme skoro celý zápas hráli v oslabení, jsme nakonec mohli tři body urvat. Nakonec jsme rádi i za bod.

FC Brumov
Ivan Pecha (asistent trenéra, hodoninsky.denik.cz): Po prvním poločase jsme měli vést 3:0 a mohlo být po zápase. Nakonec jsme možná rádi i za bod. Přitom jsme měli mít všechny tři.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
D. Mrkvica [-] - O. Lysoněk [-] , M. Petrucha [-] , T. Košut [-] , J. Chromeček [-] - P. Horňák [-] , T. Zůbek [-] (52. L. Mlýnek [-] ) , L. Škodík [-] , D. Šmahaj [-] - P. Kasala [-] (90. J. Hudec [-] ) , T. Reška [-] -

FC Brumov
J. Semanko [-] - D. Ritter [-] , M. Kolář [-] , M. Chovanec [-] , O. Sucháček [-] - M. Novák [-] , J. Vítek [-] - O. Bartozel [-] , P. Naňák [-] (79. J. Búbela [-] ) , M. Kovář [-] - J. Habanec [-] (66. D. Juřica [-] )

ŽK: 33. P. Kasala , 86. M. Petrucha - 10. M. Kovář . ČK: 28. T. Košut .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Denev Alex - HLUBINKA Jakub, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.