Z. Mička 53. (vl.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba soupeři se rozešli smírně


Branky


53. Z. Mička (vl.) - 65. R. Makarevych
0

Po bezbrankové první půli padly dvě branky. Obě vsitíli hosté, bohužel jednu do vlastní brány a zápas tak skončil plichtou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí družina ze Žďáru vstoupila do zápasu aktivněji a už ve 2. minutě se dostala k přímému kopu, který Nedvěd z hranice velkého vápna zamířil vedle brány. Pak se ale začala hra odehrávat hlavně mezi šestnáctkami obou týmů, a žádná vážnější šance se neurodila. Tasovice postupem času začaly být lepším týmem, ale jejich převaha byla spíše optická.

 

Po změně stran byly nadále Tasovice lepším týmem na hřišti. Do vedení ale šel paradoxně Žďár. V 53. minutě Jurnečka přisunul míč k Sodomkovi, který s přispěním teče hostujícího zadáka Mičky otevřel účet střetnutí - 1:0. Domácí se však ze svého vedení těšili jen dvanáct minut, kdy žďárská defenzina vytvořila velkou chybu a míč se dostal k Makarevychovi, který napnul síť domácí branky - 1:1. V 68. minutě mohl vedení domácím vrátit Wasserbauer, ale po rohu jeho hlavička přistála pouze na tyči hostující svatyně. V poslední dvacetiminutovce opět režírovaly hru Tasovice, ale žádnou vážnější tutovku si nevypracovaly a body si tak oba mančafty dělí mezi sebe. 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Vladimír Hekerle (trenér, zdarsky.denik.cz): Bod je málo. Doma musíme bodovat naplno, opět to ale od nás nebylo to pravé ořechové. Nikdo nám však nepomůže, je to pouze na nás.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - M. Veselý [-] , Š. Wasserbauer [-] , P. Ločárek [-] , M. Vomela [-] , P. Machatka [-] - J. Mašek [-] (46. R. Sodomka [-] ) , J. Nedvěd [-] , L. Jurnečka [-] , J. Bureš [-] - M. Vopršal [-]

TJ Sokol Tasovice
V. Pavliv [-] - L. Hrazdílek [-] , Z. Mička [-] , R. Švarc [-] , R. Lašák [-] - R. Makarevych [-] , J. Čermák [-] , K. Veselý [-] , M. Blahoudek [-] - M. Paul [-] , J. Landšperský [-] (55. J. Fukal [-] ) -

ŽK: 20. M. Vomela , 70. J. Bureš , 77. Š. Wasserbauer - 2. Z. Mička , 87. K. Veselý .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Hlubinka Jakub - ČERNÝ Josef, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.