M. Roubalík 19. (p.)
J. Křenek 73.
2:4
(1:2)
25. M. Pacl (p.)
45. M. David
68. L. Blaha
83. M. David
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod neměl s Holešovem problém


Branky


19. M. Roubalík (p.) , 73. J. Křenek - 25. M. Pacl (p.) , 45. M. David , 68. L. Blaha , 83. M. David
0

Domácí se sice díky pokutovému kopu dostali do vedení, ještě do poločasu však stihli hosté utkání otočit. Po změně stran své vedení navýšili a tři body si nenechali utéci. Holešov tak stále zůstává na posledním místě s nulou na kontě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve znamení penalt

Broďané začali aktivně, ale nedokázali dotáhnout do zdárného závěru několik nadějných šancí. Holešov je za to v 19. minutě potrestal, když se ujal vedení, když se z penalty prosadil Roubalík – 1:0. Brod ale reagoval hned vzápětí, když o šest minut později ze stejné situace vyrovnal Pacl – 1:1. Už se zdálo, že do kabin se půjde za stavu 1:1. Pak se ale míč po dobře zahrané standardce dostal až k Marku Davidovi, který pohotovou dorážkou poslal Uherský Brod do vedení – 1:2.

Brod v klidu uhlídal vedení

Zápas však nadále nebyl rozhodnutý a domácí byli velmi nebezpeční. Zlomový okamžik přišel v 68. minutě, kdy se do úniku dostal střídající Luboš Blaha, který s ledovým klidem přehodil brankáře Janalíka -1:3. Holešov ještě zápas o pět minut později zdramatizoval, když snižoval Křenek – 2:3. Sedm minut před koncem potvrdil výhru hostů po rohovém kopu Marek David – 2:4.  V samém závěru ještě hosté zahodili čtyři velké šance, ale mrzet je to nemuselo, protože Holešov se již na nic nezmohl. 

 

Autor: Tomáš Holata



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Bačík [-] , M. Olša [-] , P. Polomík [-] (85. J. Beránek [-] ) , J. Chudárek [-] , J. Křenek [-] , P. Hlobil [-] (68. M. Palík [-] ) , M. Roubalík [-] , A. Lomaka [-] , M. Charuza [-] , L. Marek [-]

ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] , M. David [-] - V. Dolina [-] (75. L. Jaroněk [-] ) , B. Šálek [-] , M. Mančík [-] , M. Pacl [-] (85. M. Pochylý [-] ) , L. Nevařil [-] , R. David [-] - J. Michalec [-] (60. L. Blaha [-] )

ŽK: 23. V. Dolina .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Denev Alex - KADLEC Václav, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.