1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

20.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítr foukal oba poločasy proti nám, řekl trenér Machálek


Branky


0

Líšeň poslední dvě utkání zvládla vítězně. Dnes ale utkání prohráli jedinou brankou, po sporném momentu. Sami branku dali, ale z ofsajdu. Petřkovice tak poprvé na jaře zvítězili a upevnili si postavení ve středu tabulky. Líšeň bude muset naopak hodně zabrat v boji o záchranu a nadále okupuje poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sporné situace

Utkání nenabídlo příliš fotbalové krásy. Na malém hřišti v Petřkovicích to bylo hlavně o soubojích. Jedinou branku domácích vstřelil v 73.minutě Vojtěch Polášek. Bylo to po sporném momentu, když pomezní rozhodčí něco signalizoval, ale praporek dal z ničeho nic dolů a pokračovalo se ve hře. Rozhození hráči Líšně již nedokázali reagovat a inkasovali. Sama Líšeň dala branku, která však nebyla kvůli ofsajdu uznána. Utkání skončilo tedy hubeným vítězstvím domácích 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC Odra Petřkovice
Radek Hulva - trenér FC Odra Petřkovice: Na utkání jsme se hodně připavovali, protože jsme věděli, že Líšeň posílila a je to úplně jiný tým, než na podzim a to také potvrdila. Ne nadarmo získala šest bodů ze tří předchozích zápasů. Bylo to utkání na krev. Nebyli jsme lepší, ale šťastnější. Utkání nepobralo moc fotbalovosti, byly to spíše bojovné týmové výkony.

SK Líšeň
Miloslav Machálek - trenér SK Líšeň: Utkání jsme odpracovali hodně dobře. První poločas jsme hráli proti silnému větru, ale zvládli jsme to. Paradox byl, že i druhý poločas foukalo proti nám. Asi jsme museli prohrát, protože tam byli takové vnější síly. Přemýšlím, že ukončím trenérskou činnost, kvůli věcem, které se v MSFL dějí. Náš problém byl, že jsme nedali gól. My jsme jej teda dali, ale nebyl nám uznán pro ofsajd. Ten byl podle mě hodně sporný, ale musím se na to ještě podívat.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - D. Levčík [-] (69. M. Václavík [-] ) , D. Špavelko [-] , F. Drozd [-] , V. Polášek [-] , L. Švancer [-] , M. Halaška [-] , R. Baranek [-] , J. Malý [-] (88. O. Urbančik [-] ) , M. Sporysz [-] , M. Neumann [-] (81. A. Hrdlička [-] )

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - D. Frimmel [-] , L. Fall [-] , P. Demeter [-] , A. Ovsepjan [-] (70. L. Daněk [-] ) , T. Zezula [-] , D. Pospíšil [-] (85. F. Voda [-] ) , T. Machálek [-] , D. Krška [-] , R. Čampa [-] (75. M. Bednář [-] ) , M. Král [-]

ŽK: 63. L. Švancer , 78. R. Baranek , 83. F. Drozd , 92. A. Buček - 22. D. Frimmel , 32. R. Čampa , 50. A. Ovsepjan .
Počet diváků: 211. Rozhodčí: LYSÁK Václav - KNEISL Leoš, ČÁSTEČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.