Fotbalisté Nevšové udrželi v Kostelci u Holešova svoji podzimní neporazitelnost


Branky


0

Na hřišti kosteleckého Moravanu se představil lídr tabulky z Nevšové, který zde chtěl udržet svoji podzimní neporazitelnost. To se mu nakonec i podařilo, ale favorit to neměl určitě jednoduché. Domácí totiž dali branku do šatny a ještě v 77. minutě drželi jednobrankový náskok. Poté se probudil nejlepší kanonýr soutěže Václav Tomšů, který během dvanácti minut zkompletoval svůj hattrick. Domácím byl navíc vyloučen Ragoš a Nevšová dokázala přesilovku využít. Nevšová tak udržela svůj šestibodový náskok na čele i díky 23 (!) brankám Vaška Tomšů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali branku do šatny

Lídr tabulky z Nevšové na podzim ještě neprohrál, domácí Moravan mu chtěl tuto sérii ale překazit a nechybělo opravdu mnoho a velké překvapení bylo na světě. Domácí hráli jako o život, navíc jejich postavení v tabulce není nijak růžové a tak Valaši v prvním dějství tahali za kratší konec. "Domácí začali utkání aktivně a bez respektu, napadali naši rozehrávku a dařilo se jim dobře kombinovat. Díky silnému větru se nám nedařilo proniknout do pokutového území Kostelce, přesto jsme zahrávali řadu rohových kopů, ovšem bez výrazného efektu. Blízko ke skórování měl ve 20. minutě Honza Fuksa, ten však volil přihrávku, místo střely, která se nabízela a tak jeho šance zůstala nevyužita. Vysocí hráči domácích nám dělali problémy, všechny míče posbírali a v klidu si hráli to co potřebovali, naše hra byla zbytečně ustrašená a tak přišel trest , kdy se ve 40. minutě Hanáci ujali vedení po standartní situaci a chybě našeho gólmana. Nícméně jsme si o branku "koledovali" a tak první půle skončila skončila těsným vítězstvím domácích", hodnotí úvodní dějství vedení Nevšové.

Hosté ve druhém poločasu dokázali zápas otočit

"Do druhé půle jsme vstoupili ve snaze vývoj zápasu zvrátit. Měli jsme řadu brejkových situací a domácím postupně docházely síly, přestože se snažili s námi držet krok, a my je začali ve všech směrech přehrávat. Ještě v 77. minutě vedli domácí 1-0. Následovala však naše smršť, kdy jsme co čtyři minuty skórovali. V 77. minutě po centru Petka Strateného umístil hlavou Vašek Tomšů míč za záda domácího gólmana poprvé a zápas po zásluze vyrovnal. Za čtyři minuty po dlouhém pasu od Martina Martinuse si Vašek Tomšů pohrál s třemi obránci hostů a poslal nás do vedení 2-1. Následoval brejk, kdy Petko Stratený chtěl přehodit hráče domácích ten však jeho chytrou přihráku záměrně rukou odehrál do autu. Za tento počin obdržel druhou žlutou kartu a 5 minut před koncem utkání byl vyloučen. Gólová čtyřminutovka platila i nadále a Svaťa Beňo, který po přesně zahraném rohovém kopu od Petka Strateného zvýšil na 3-1. Kostelečtí byli zcela zaskočeni naším závěrečným tlakem a nezmohli se prakticky na nic. V 89. minutě zápasu přidal Vašek Tomšů čtvrtou branku do sítě domácího gólmana a třetím hatrrickem v řadě uzavřel skóre zápasu. Za druhý poločas jsme si určitě zasloužili vyhrát, svojí velkou vůlí po vítězství mužstvo ukázalo jakou má sílu a kolektivní výkon přinesl kýžené ovoce. Dokázali jsme v podzimní části soutěže neprohrát a udržet si svoji neporazitelnost", hodnotí těžký zápas v Kostelci činovníci nevšovského fotbalu.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Zápas se hodnotí velice špatně, ještě do 77. minuty jsme vedli a favorita z Nevšové jsme do nějakých vyložených šancí nepustili. Hosté v 77. minutě vyrovnali a my jako bychom se psychicky sesypali a do konce zápasu obdrželi ještě další tři branky. V těchto momentech je jasně vidět rozdíl mezi námi a Nevšovou. V průběhu zápasu jsme měli možnosti jít do vedení 2:0, což by možná bylo rozhodují. Bohužel se tak nestalo a hosté nás za to krutě potrestali.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Věděli jsme, že utkání bude těžké. Mužstvo Kostelce má silný tým, dle mého jejich umístění v tabulce neodpovídá kvalitě mužstva. To také předvedli a v první půli byli velice houževnatí a my se dlouho nemohli dostat do tempa. Druhý poločas jsme zvládli výborně, od jeho začátku jsme byli lepším týmem a utkání bravurně otočili. Náš kolektivní výkon a vůle po vítězství slavila úspěch. Děkuji hráčům i trenérovi za celou podzimní část, kdy ukázali svoji sílu a zvládli i velice těžká utkání bez jediné prohry.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZUBEK Radim - MIČKAL Karel, KŘENEK Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku