Slavičínská rezerva udolala brankou Michala Švacha ml. v závěru Příluky


Branky


29. A. Bartoš (p.) , 79. M. Švach - 48. J. Kotík
0

Na hrádecké umělce se představily v sobotním odpoledni Příluky v duelu se slavičínskou rezervou. Domácí trenér Jiří Váňa postavil do utkání omlazený kádr bez fluktuantů a jeho mužstvo nakonec těžký duel zvládlo. Domácí šli do vedení z penalty, hosté ve druhé půli srovnali hned po přestávce. O výhře domácí týmu rozhodl deset minut před koncem mladičký Michal Švach a Slavičané tak podzimní část zakončili výhrou. Hosté sice bojovali, ale k bodům to tentokrát nevedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení brankou z penalty

Utkání se hrálo na umělé trávě III. generace ve Slavičíně- Hrádku, kde za chvíli vyrostou kabiny a také tribuna pro 200 diváků a přineslo zajímavý fotbal na obou stranách. Zápas se hrál nezvykle v sobotním odpoledni, neboť slavičínské B mužstvo má hrací dny v nedělním dopoledni, ale i tak Slavičané do zápasu fluktuanty z A týmu téměř nepostavili, poněvadž kádr divizního týmu je hodně úzký a za rezervu většinou nastupují jen náhradníci. Také poslední zápas obou soupeřů se hrál v Hrádku na umělce, ale ten tehdy hostům příliš nevyšel. Poslední utkání podzimu bylo hodně vyrovnané, domácí mladíci bojovali a šli do vedení z penalty na Šindlera, ale hosté dokázali ve druhém dějství srovnat krok. Rozuzlení zápasu přišlo deset minut před koncem, kdy se krásně trefil Michal Švach ml. a rozhodl o třech bodech pro domácí. Hosté se po utkání zlobili na výroky sudího Rumana a dávají dokonce na jeho výkon protest, ale s výsledkem na hřišti už nic neudělají....

 

 

Hosté srovnali krok, o body však přišli deset minut před koncem

,,Zápas se odehrál na umělé trávě v Hrádku. My jsme měli mladý mančaft bez hráčů áčka. V první půli jsme se nemohli dostat přes obranu hostů, kteří dobře bránili, povětšinou za cenu odkopů. V 29. minutě padla první branka z penalty. Ta se písknula po držení Šindlera. Adam Bartoš ji bezpečně proměnil a šli jsme do vedení. Hra se potom vyrovnala a hosté hráli dlouhé nákopy a to nám způsobovalo problémy. Hosté měli dvě vážnější šance. Jednu chytil Marcaník a druhá šla vedle. Druhá půle probíhala v podobném duchu, jako první. Hosté sice rychle vyrovnali, ale my jsme se v 79. minutě dostali opět do vedení. Z hranice velkého vápna napřáhl Michal Švach mladší a krásnou střelou do šibenice vstřelil vítězný gól. Zápas jsme dotáhli do vítězného konce, kdy se fotbalisti z Příluku snažili zvrátit vývoj utkání především dlouhými nákopy, ale ty jsme si již pohlídali a získali tak zasloužené tři body,“ zhodnotil spokojeně vítězné utkání vedoucí slavičínského mužstva Hynek Tlušťák.

 



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: I s omlazeným kádrem jsme zabojovali a nakonec vydřeli výhru za tři body. O výsledku rozhodla utěšená střela mladého Michala Švacha. Po podzimu jsme pátí, což je proti loňsku diametrální rozdíl a panuje u nás spokojenost, ale náš bodový zisk mohl být i o něco vyšší.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Naši kluci dnes ukázali, že umí hrát i bez našeho nejlepšího střelce Votavy, ale na výhru to nestačilo. Hrálo se velmi dobře na obě strany a domácí byli z našeho výkonu hodně nervózní a tak je nakonec zachraňoval rozhodčí Ruman, který jim písknul v prvním poločase přifilmovanou penaltu a odpustil celkově mnoho žlutých karet. Stačilo, aby domácí hráč zakřičel a byl z toho okamžitě faul proti nám. Naopak evidentní faul na našeho Machače v šestnáctce domácích rozhodčí nepísknul. Dále to nebudu komentovat, jeho výkon bude řešit komise rozhodčích v rámci našeho protestu. Po obrátce jsme zaslouženě vyrovnali a měli stejně, jako v první poločase, několik šancí v podobě Pinkase, Dederleho, Kotíka atd. Bohužel jsme je neproměnili a tak nakonec vyhráli domácí, i když by zápasu určitě slušela remíza, ale rozhodčí byl proti.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: RUMAN Josef - HNILO Lubomír (N), PETLACH Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku