Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

10.0

Tlumačovský Dan Máčala oslavil návrat na zelené trávníky dvěmi brankami


Branky


0

Poslední tým z Lukova přijel do Tlumačova bez své velké opory brankáře Zdeňka Jokla a v brance ho zastoupil Staněk. Domácí Tlumačov znovu nastoupil v sestavě s bývalým druholigistou Danem Máčalou, který se dokázal i dvakrát střelecky prosadit. Domácí šli do vedení po dvaceti minutách hry, další branku přidali až těsně před odchodem do šaten. Ve druhém dějství už bylo na hřišti pouze jediné mužstvo a Tlumačov nakonec vyprovodil oslabený Lukov s šestibrankovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Tlumačov dokázal jít do dvoubrankového vedení

V důležitém zápase vedle Dana Máčaly posílil domácí tým i další navrátilec, Bolek Psota. Tlumačov začal náporem, z něhož vytěžil několik rohů. Hosté spoléhali na rychlé brejky a po jednom z nich mohli jít v 10. minutě do vedení, kdy si dal málem vlastní gól Patrik Mouka. Ve 13. minutě předvedli hráči Lukova další rychlou akci, kterou zakončil Jan Šarman nádhernou střelou do šibenice, kterou ale Miroslav Škrabal konečky prstů vytáhl na roh. Důležitou první branku vstřelili domácí po individuální akci Jiřího Mouky, který obehrál dva protihráče a ani tváří v tvář Staňkovi v bráně Lukova nedal šanci. Tento okamžik domácí uklidnil, začali hosty přehrávat a dostávat se do zakončení. V dobrých střeleckých pozicích postupně netrefili Staňkovu bránu Patrik Mouka, Tomáš Duroň ani Dan Máčala. V poslední minutě první půle Jiří Mouka vysunul Dana Máčalu, kterému se sice nepovedla klička hostujícími golmanovi, ale kontrolu nad balonem neztratil, a příhrou pod sebe našel volného Radka Zálešáka, který do prázdné brány zvýšil na 2:0 a domácí odcházeli do kabin již s dvoubrankovým náskokem. 

 

Domácí vstřelili ve druhém dějství ještě čtyři branky

Ve druhém poločase už domácí na hřišti dominovali. Ve 47. minutě se řítil na Staňka Jiří Jonášek, ale lukovský brankář vytáhl parádní zákrok. V 52. minutě Jiří Jonášek z pravé strany prudce odcentroval a Dan Máčala z první málem protrhl síť. 3:0. V 64. minutě Dan Máčala zvýšil přesnou střelou už na 4:0. Spolupráce Máčala, Jonášek domácím zafungovala i v 66. minutě, kdy se na pravé straně prosadil Dan Máčala, který přesným pasem vybídl ke skórování Jiřího Jonáška. 5:0. Skóre zápasu uzavřel v 82. minutě Jiří Mouka, který levačkou vymetl pavučinu v pravém horním rohu Staňkovi brány. V poslední minutě ještě domácí Jan Švenda trefil v životní šanci tyč hostující brány. Tlumačovu znovu hodně pomohl Dan Máčala, který se tentokrát prosadil i střelecky. Domácí tak získali důležité tři body a bude se jim už lépe dýchat. Situace Lukova začíná být kritická a tým se i nadále trápí s nedostatkem hráčů.

 



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Asi nikdo na začátku sezóny nečekal, že bideme hrát s Lukovem dá se říct o šest bodů. Naštěstí jsme zápas zvládli na jedničku.Do zápasu jsme vstoupili velkým náporem, který byl korunovaný vedoucím gólem. Celý zápas jsme kontrolovali a zaslouženě vyhráli.

SK Lukov
Michal Teplý, funkcionář:



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Katrňák Milan - POLAŠTÍK Josef, JEŘÁBEK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku