Fotbalisté hulínské Admiry potvrdili v Přílukách skvělou formu


Branky


0

Do Příluk přijel celek hulínské Admiry, který se v poslední době prezentuje výbornými výkony. Domácí tým ale chtěl v tomto duelu vyhrát, neboť zatím nemá příliš bodů na rozdávání. Hanákům vyšel lépe vstup do utkání a po patnácti minutách šli do vedení. Do půle hosté přidali další dvě branky a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Deset minut před koncem Admira pojistila své vítězství a z Příluk veze překvapivě vysokou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

Na hřišti v Příluku se hrál od počátku opatrný fotbal. Začátek zápasu byl bohatý na souboje, větší tlak ale nepřicházel ze žádné strany. Ve 4. min. střílel domácí Votava a v 11. min. hostující Motal, ale bez efektu.  Až ve 16. min. po standardní akci se hlavičkou Šenkyříka ujali vedení hosté . O pět minut později střílel hostující Dutkevič, ale vysoko nad. Ve 25. min. měli šanci domácí, kdy přímý kop Kolínka skončil těsně vedle tyče hostující brány.  Ve 29. min., opět po přímém kopu lehce letící míč jen těsně minul domácí Kobolka a propásnul tak šanci na vyrovnání. Hosté kontrovali hned za minutu, kdy po přímém kopu se odrazil od obránce míč k volnému Csomorovi, který dával do prázdné brány na 0:2. Hosté byli při chuti a domácí se ne a ne prosadit. Zmar přišel v 43. min., kdy po chybě obrany se dostal do brejku hostující Prokop a vyběhnuvšího brankáře Metelu se štěstím po vzájemné srážce  přeloboval – 0:3. Hosté odcházeli do šaten velmi spokojeni, podařilo se jim dát tři hezké branky a ve druhém dějství si chtěli nadějné vedení udržet.

Hulínská Admira v závěru ještě výhru pojistila

Po změně stran měla hra podobný ráz. Domácí se sice tlačili za snížením skóre, ale hostující obrana je k ničemu nepustila. Naopak hosté měli několik šancí na pojištění vedení, nejdříve Svrček a pak Vaculík Definitivní podobu dohrávajícího se utkání stanovil v 81. min. Tabara, který se dostal k odražené střele a střílel do prázdné a upravil tak na konečných 0:4. Admira potvrdila, že její poslední výsledky nebyly náhodné a v závěru podzimu chytila skvělou formu. "Poločas jsme tak po výborném výkonu jednoznačně vyhráli 0:3. I ve druhé půli jsme pokračovali v dobrém kombinačním výkonu, naše akce režíroval výborně hrající Zavadil ve středu zálohy a vytvářeli jsme si další brankové šance. Dvakrát mohl skórovat Vaculík, ale neproměnil, střely Svrčka a Dutkeviče branař vyrazil. V 80. minutě kopal z dvaceti metrů trestný kop Dutkevič, jeho střelu brankář jen vyrazil a dobíhající Tabara ho vrátil počtvrté do domácí sítě. Utkání jsme dohráli v exhibičním tempu a po zásluze jsme si odvezli tři body domů", hodnotí povedený duel na webu hulínské Admiry.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Dnes to byl z naší strany velmi slabý výkon a góly jsme soupeři darovali vlastní laxností. Chybělo nám několik hráčů základní sestavy, ale i tak nelze nijak omluvit dnešní prohru. Opět jsme si prohráli zápas sami, hosté měli podstatně více chuti do fotbalu a zaslouženě vyhráli.

FK Admira Hulín
web Admiry: V posledním zápasech, hlavně venku se nám herně i výsledkově velmi daří, mužstvo hraje v pohodě, což je nejlepší pozvánka na sobotu, kdy v posledním zápase podzimu hostíme velmi dobrý celek z Mladcové.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - SMÝKAL Miroslav, ČELŮSTKA Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku