Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice rozhodly o své výhře nad nováčkem z Lípy už v prvním dějství


0

Do Tečovic přijel v sobotu nováček z Lípy, který se musel na půdě Bivoje obejít bez dvou vyloučených hráčů z posledního duelu ve Slavičíně a na jeho výkonu to bylo znát. Domácí vedli po půli už o tři branky, navíc Vopatřil přidal hned po začátku druhé půle čtvrtou trefu a utkání se již dohrávalo jen z povinnosti. Hostům se v závěru podařilo zkorigovat průběh zápasu, ale na větší obrat jim už chyběli síly a domácí si závěr utkání už v pohodě pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po patnácti minutách už o dvě branky

Pro obě mužstva důležité utkání. Tečovice v minulém utkání prohrály poněkud smolně derby v Tlumačově, kde vyhořely především střelecky. Hosté z Lípy nastoupili v Tečovicích v okleštěné sestavě, když jim chyběli vykartovaní z duelu ve Slavičíně Spáčil se Šimkem, na hrací ploše nebyl ani zraněný Horáček (bratr slavičínského divizního fotbalisty) a do boje znovu nemohl zasáhnout Simerský. Domácí nechtěli v tomto utkání nic ponechat náhodě a od první minuty začali náporem a už v deváté minutě se ujali vedení, když Chovanec tvrdou střelou zpoza šestnáctky vymetl šibenici brankáře Křižky. V šestnácté minutě to už bylo 2:0. To po akci Šnajdr Vladimír., Vopatřil uklízel Dorazin do prázdné branky a rázem to bylo už o dvě branky. V třiatřicáté minutě zvýšil Vopatřil na 3:0 a domácí tak po dlouhé době odcházeli do kabin v pohodě, zvláště když hosté branku domácích prakticky neohrozili. Lípě citelně chyběli tvořiví hráči Šimek se Spáčilem a dopředu toho nováček soutěže příliš nepředvedl.

 

Domácí Bivoj si tříbodou výhru v pohodě ohlídal

Domácí v první půli vstřelili tři branky a byli v psychické výhodě, navíc si byli vědomi, že hosté jsou citelně oslabeni. Hosté sice ještě chtěli s výsledkem něco udělat, ale v sobotu neměli vůbec svůj den. V první minutě druhé půle už Tečovice vedli 4:0, když se opět prosadil hbitý Vopatřil, který hlavou zužitkoval přesný centr  Ladi Šnajdra. I když si domácí vytvářeli další šance, polevili a dovolili hostům čestný úspěch, to Greguš chytře přehodil domácího brankáře. Přes hru na půl plynu Tečovice výhru v klidu uhájily a radovaly se ze zisku důležitých tří bodů. Druhá půle se již dohrávala jen z povinnosti a rychlá čtvrtá branka vzala hostům veškerý vítr z plachet. Hosty ve druhém dějství podržel brankář Křižka, který chytil několik vyložených šancí a zabránil tak debaklu hostujícího celku. Tečovice zvládly duel o šest bodů na jedničku a v tabulce se posunuly o něco výše. Lípa zůstává předposlední a její výkony jsou stále jako na houpačce. Domácí Bivoj zakončí podzimní část na hřišti posledního Lukova. Lípu čeká ve šlágru kola velké místní derby s Lužkovicemi, které bude v krajských soutěžích historické.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Na utkání jsem tentokrát nebyl přítomen, ale podle slov našeho vedoucího týmu, jsme zahráli velmi dobře a po zásluze získali důležité tři body.

Lípa
Adam Simerský, hráč: Zápas domácí rozhodli už v prvním poločasu, nás potom hodně podržel brankář Křižka, který chytil množství šancí. Hodně nám dnes chyběli vykartovaní hráči....



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
J. Miklas [-] - D. Chovanec [-] , J. Plachý [-] , P. Sedláček [-] , V. Šnajdr [-] - R. Závoda [-] , M. Frkal [-] , T. Plachý [-] , T. Frydrych [-] - D. Dorazín [-] , J. Vopatřil [-]


ŽK: 82. V. Šnajdr - 83. P. Kořének .
Hráči zápasu: D. Chovanec , J. Vopatřil - P. Křižka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POSPÍŠIL Štěpán - KRAJČA Matěj, HORÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku