0:1
(0:0)
90. P. Votava (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová brankou z poslední minuty z penalty veze výhru z Kostelce u Holešova


Branky


90. P. Votava (p.)
0

Druhý tým tabulky z Mladcové se představil na hřišti kosteleckého Moravanu. Favoritem zápasu byl hostující tým, neboť ten ještě v uplynulé sezóně hrál o třídu výš. Domácí celek ale nedal Mladcové nic zadarmo. Dlouho to vypadalo, že si oba celky poměří nakonec síly až v penaltovém rozstřelu, ale v poslední minutě se kopala za ruku proti domácím penalta, kterou hostující Petr Votava proměnil. Mladcová si tak připsala tři cenné body a stále stíhá vedoucí Nevšovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Na pěkném trávníku soupeře, se kterým  se Mladcovjané soutěžně ještě nikdy neutkali,  v začátku utkání hosté dominovali, domácí z nich měli velký respekt. Snažili  se hrát kombinačně a už ve 2.min. se dostal před brankáře hostí Honza Brhel, ten ho ale zakončit rychlým vyběhnutím nenechal. V 10.min. se po další pěkné kombinaci dostal sám před brankáře Jirka Jaroš, udělal mu kličku ale zakončení pak bohužel prováhal. Ve 14.min. střílel nebezpečně David Vaněk, ve 26.min. se dostal z pravé strany sám před domácího gólmana Petr Votava, ale namísto razantního zakončení do rukavic, měl raději volit umístěnou střelu. Domácí ale postupem času zjistili, že dnes není úplně den hostujícího týmu a hru vyrovnali. Hosté začali míče častěji jen nakopávat a to byla voda na mlýn urostlým domácím hráčům, kteří navíc přidali na důrazu. Po několika střelách ze střední vzdálenosti chvíli před koncem poločasu zaváhal hostující gólman při vyběhnutí, domácí hráč byl před ním najednou sám a přeloboval jej, naštěstí dobíhající Michal Blažek ještě stihl míč před brankovou čárou odkopnout. V první půli se tak diváci branky nedočkali a čekalo se, co přinese druhé dějství.

Hosté rozhodli o své výhře v samotném závěru

Ve druhé půli se hra odehrávala převážně mezi šestnáctkami a víceméně se nebylo na co dívat. V 67.min. se ojediněle dostal k nebezpečné střele Laďa Bahulík, ale to bylo ze strany Mladcové bohužel vše. V 71.min. si navíc při nevinném zákroku poranil tříslo brankář Michal Černý a nahradit ho tak musel v nepříjemné zimě nerozcvičený náhradní gólman Honza Kalmár. Ten však svou roli zvládl, i když ho domácí příliš neprověřili. Hostující hráči si až v závěrečných pěti minutách jako by rozpomněli na začátek utkání a zatlačili soupeře před jeho branku. Výsledkem tohoto závěrečného tlaku byl v poslední minutě nešťastný zásah domácího hráče, jemuž tečovaný míč trefil po odskoku ruku a hlavní rozhodčí Konečný odpískal pokutový kop. Domácí samozřejmě protestovali, ale na výroku sudího Konečného už nic nezměnili. Pokutový kop proměnil Petr Votava a hostující mužstvo tak získalo tentokrát po nepřesvědčivém výkonu celkem nezasloužené tři body. Domácí tým hrál jednoduše a to na Mladcovou tentokrát stačilo, utkání nakonec směřovalo k zasloužené dělbě bodů, ale poslední minuta tohoto duelu  rozhodla o všem podstatném.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Vyrovnaný zápas, který rozhodla penalta v nastaveném čase. Úvod patřil hostům, kteří šli dvakrát z křídla do naší šestnáctky, naštěstí pro nás ale bez brankového efektu. My jsme hrozili hlavně střelami z delší vzdálenosti. Měli jsme jednu vyloženou brankovou příležitost, kdy byl hostující brankář přelobován a překonán, na poslední chvíli však hostující stoper míč uklidil mimo prostor branky. Druhý poločas se hrálo hlavně mezi šestnáctkami a vzduchem, jelikož už nebyl ideální terén. Když už se pomalu schylovalo k penaltám, přišel hodně kontroverzní moment v naší šestnáctce, ze kterého rozhodčí vymyslel penaltu za ruku po odrazu míče od země. Dle mého názoru se taková to penalta nepíska. Rozhodčí byl ovšem jiného názoru. Hosté penaltu proměnili a zápas tím prakticky rozhodli, my už neměli šanci reagovat.

FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Ubojované vítězství. Po celé utkání jsme se snažili tvořit hru, ale nedařila se nám finální přihrávka. Když už jsme se do zakončení dostali, tak Jirka Jaroš po kličce brankáři nedokázal trefit z úhlu branku a Petra Votavu domácí gólman vychytal. Ve druhé půli hra pokračovala stejně jako v první. Domácí výborně bránili a nám se nedařilo najít na jejich obranu recept. Nakonec se v závěru utkání štěstí přiklonilo na naši stranu a po ruce domácího hráče jsme z penalty vstřelili jedinou branku utkání.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - R. Zmeškal [-] (87. M. Kovalda [-] ) , J. Hradil [-] , D. Valoušek [-] , L. Odložilík [-] , M. Ragoš [-] , M. Hradil [-] , L. Batoušek [-] , M. Machálek [-] , T. Marek [-] , R. Přikryl [-]

FK Mladcová
M. Černý [-] (70. J. Kalmár [-] ) - M. Kraváček [-] , L. Bahulík [-] , M. Blažek [-] , D. Vaněk [-] , D. Kahaja [-] , J. Jaroš [-] (90. Š. Chludil [-] ) , R. Slobodian [-] (66. M. Venený [-] ) , P. Votava [-] , M. Dlabač [-] , J. Brhel [-]

ŽK: 56. L. Odložilík , 63. M. Machálek , 79. L. Batoušek - 56. D. Vaněk .
Hráči zápasu: M. Nevřala , M. Hradil - D. Kahaja , P. Votava .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: KONEČNÝ Bronislav - SKLENÁŘ Radek (N), VENENÝ ING. Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku