Nevšovský Václav Tomšů čtyřmi brankami sestřelil Tlumačov


Branky


0

Na půdu lídra tabulky z Nevšové přijel Tlumačov, který se zatím výsledkově trápí. Domácí celek stále nepoznal hořkost porážky a v utkání s předposledním týmem tabulky byl také velkým favoritem. Nevšovjané v první půli dominovali a vyhráli ji o tři branky. Ve druhé půli se ke slovu dostali také hosté, ale přesto odjíždějí s pětibrankovým přídělem. Za zmínku stojí střelecký koncert domácího kanonýra Václava Tomšů, který zaznamenal hned čtyři trefy a v tabulce střelců se už vyšvihl do vedoucí trojice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do půle dali tři branky

Zápas začal svižně, hosté do něho vstoupili bez většího respektu ve snaze favorita zápasu překvapit. Obrana domácích však byla pozorná a tak se k první střele v utkání dostal Vašek Tomšů, jehož prudkou střelu gólman hostů vyrazil, ale na následnou dorážku Michala Kollmana již nemohl reagovat. Domácí se po vstřelení branky uklidnili, hráli spíše zezadu a trpělivě čekali na další brejkovou situaci, která přišla zanedlouho po průniku Honzy Fuksy, který přesně našel Vaška Tomšů a ten bez problémů uklidil míč za záda gólmana. I poté měla Nevšová více ze hry, zahrávala řadu rohových kopů, kdy po jednom z nich Svaťa Beňo byl blízko vstřelení další branky, gólman Škrabal však čaroval a přesnou hlavičku k tyčce vytáhl na roh. Hosté se dostávali k průnikům sporadicky a domácí měli hru ve svých rukou. Při jednom z brejků se výborně uvolnil Michal Kollman a přestože měl dobrou pozici na střelu volil sympaticky přihrávku na Vaška Tomšů, který míč uklidil do odkryté brány a upravil tak na poločasových 3-0 pro Nevšovou.

Ve druhé půli se ke slovu dostali i hosté

Na začátku druhé půle domácí polevili, přestali se plně soustředit na hru a logicky přišel trest, který hosty vrátil do hry, kdy vstřelili hned v úvodu druhé půle kontaktní branku. Poté měli snahu utkání zdramatizovat, to se jim ale nepodařilo, jelikož výborně hrající Michal Kollman našel opět Vaška Tomšů a ten se nemýlil a střelou k tyči zvýšil vedení Nevšové na 4-1. I nadále Nevšová podnikala nebezpečné výpady směrem k soupeřově brance a jen díky výbornému gólmanovi hostí Škrabalovi nebyl gólový příděl výraznější. V 70. minutě utkání Svaťa Beňo bezchybně nacetroval na Vaška Tomšů, kterou hlavu přidal svoji čtvrtou branku v utkání. Hosté v závěru korigovali na konečných 5-2, ale to už nic nezměnilo na přesvědčivé výhře Nevšové, která si v tabulce stále drží čtyřbodový náskok před Mladcovou. V dalším kole prověří síly lídra tabulky poslední Lukov. Tlumačov se představí v dost důležitém utkání doma v derby proti Tečovicím, které se namlsaly výhrou nad rezervou Slavičína.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Utkání jsme zvládli výborně, přestože soupeř po celý zápas nesložil zbraně a snažil se ho zdramatizovat. Měli jsme hodně šancí skórovat a hráli pohledný, ofenzivní fotbal, který se musel divákům líbit. Jen díky kvalitnímu gólmanovi hostů, nebyl brankový příděl ještě vyšší. V závěru si tak trenér mohl dovolit i střídat našeho gólmana, kdy dal šanci mladému Honzovi Hyžíkovi, který se blýskl dobrým zákrokem. Hráčům patří poděkování za obětavý a zodpovědný výkon.

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Zápas se hrál na docela podmáčeném terénu, ale kvalitně upraveném. V prvním poločase jsme měli hned z prvního útoku velkou šanci, kterou jsme bohužel neproměnili. Poté udeřili domácí a vstřelili gól. Celý první poločas byla Nevšová lepšim celkem na hřišti a zaslouženě vstřelili ještě dva góly. Ve druhém poločasu jsme se zvedli a začali hrát vyrovnaný fotbal s Nevšovou. Vstřelili jsme dva góly, ale po našich chybách jsme opět inkasovali a proto Nevsova zaslouženě vyhrála.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: RUMAN Josef - KONEČNÝ Bronislav, PAVELKA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku