Hulínská Admira uštědřila nováčkovi z Lípy pověstného bůra


Branky


0

Do Lípy zavítala hulínská Admira, která v posledních zápasech podává výborné výkony a ve své sestavě měla i poslední dva hráče kola - Aleše Tabaru a Adama Dutkeviče. Právě Dutkevič byl v tomto utkání rozdílovým hráčem, neboť zaznamenal hattrick. Hosté z Hané o své jednoznačné výhře rozhodli už v prvním dějství, kterou vyhráli o čtyři branky. Domácím byl v závěru navíc vyloučen Adam Simerský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit čtyři branky

Do utkání poslali hosté z Hulína velmi omlazenou sestavu, která měla z počátku trochu starostí ze standartkami domácích, kteří je mají na svém malém hřišti nebezpečné, a dvakrát musel hasit jejich šance Hložek v hostující bráně. Pak hru převzali fotbalisté Admiry a během dvanácti minut úřadoval hráč minulého kola Adam Dutkevič, který nasázel domácím hattrick a prakticky rozhodl zápas. Nejprve v 19. minutě po přesně zahrané standartce Vaculíka z levé strany hlavou vstřelil první branku, ve 29. minutě po nezištné nahrávce Aleše Tabary ve vápně skóroval podruhé a ve 31. minutě střelou uvnitř vápna k bližší tyči uzavřel svůj čistý hatrick za pouhých dvanáct minut, což je poměrně nevídané. Navíc ve 40. minutě špatně odkopl míč stoper domácích, míč letěl na bránu domácích, Vaculík byl u něj nejdříve a z voleje přehodil bezmocného gólmana Křížka a rázem to bylo hrozivých 0:4 z pohledu domácího nováčka z Lípy. Do poločasu se již nic neudálo a do kabin  šli hosté s jistým čtyřbrankovým náskokem, který si chtěli zákonitě ve druhém dějství už jen ohlídat.

Hulín přidal ještě jednu branku, domácím byl vyloučen Simerský

Druhou půli začali domácí aktivněji, snažili se opět většinou z dobře kopaných standartek o snížení, ale hostující hráči spolehlivou hrou obrany ohrožení brankáře Hložka nedovolili. Naopak z brejků hrozili stále častěji hulínští fotbalisté, takže hra se přelévala ze strany na stranu. Ze hry ale odstoupil střelec hattricku Dutkevič, který si poranil kotník. V 64. minutě se na vápně uvolnil hostující Motal a střelou s pomocí teče obránce vstřelil pátou branku hulínského mužstva. Utkání pak měli hosté již pod kontrolou a pro domácí mohlo být ještě hůř, protože střely Šenkyříka a Motala skončily na tyči domácí brány. Lípě byl v závěru navíc vyloučen Adam Simerský. Utkání tak hosté v poklidu dohráli a opět si z venku přivezli všechny tři body. I když při absenci několika zkušených hráčů nastoupilo za Hulín dravé mládí, hosté předvedli dobrý kolektivní výkon podpořený spolehlivým Hložkem, který korunoval probuzený střelec Dutkevič. Je to jistě dobrá pozvánka na neděli, kdy hostí Admira Lužkovice na domácím trávníku. Lípu čeká v nedělním dopoledni těžký duel na půdě slavičínské rezervy.



Ohlasy k zápasu


Lípa
Adam Simerský, hráč: Domácí začali utkání lépe a do 15. minuty měli dvě gólové situace, které neproměnili. Herně v té době byla Lipa tvořivější a lepší, jenže udeřil Hulín ze standartní situace a tím se hra otočila. Hosté začali mít více ze hry a měli větší jistotu na svých kopačkách. Do poločasu skórovali ještě 3x, kdy jim hráči Lípy darovali svým nedůrazem po svých chybách další brankové příležitosti, které dokázali proměnit. Druhý poločas začala zase Lípa ve vysokém tempu, ale gólově se nedokázala prosadit ani si vytvořit větší brankové příležitosti. Poločas byl už ze strany zatáhlého Hulína spíše dohrán a Lipané si pak vstřelili vlastní gól, který tak pro ně tak podtrhl hodně smolné utkání. Byla to škoda, měli jsme lepší vstup do utkaní i obou poločasů, ale neskórovali jsme jako první, což byla chyba, řekl bych, že všechny střely na bránu spadly za záda bezmocného Křižky.

FK Admira Hulín
Adam Dutkevič, hráč: Zápas to byl zpočátku vyrovnaný, pak se mi zadařilo a dal jsem za dvanáct minut hattrick a to asi rozhodlo. Už ve druhém poločasu se mi převrátil kotník v souboji o míč, který jsem měl nedávno v dlaze, tak to nešlo dál, ale za stavu 4:0 nebylo co řešit, tak jsem raději vystřídal. Jsem rád, že jsem týmu pomohl k zasloužené výhře.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: NUC Jiří - DLOUHÝ Petr, DOKOUPIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku