Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V místním derby si nováček z Němčic překvapivě hladce poradil s kosteleckým Moravanem


0

V Němčicích se hrálo místní holešovské derby, na které si našlo cestu úctyhodných 150 diváků. Nováček soutěže se na úvod dvakrát představil venku a především prohra v Lukově jej bude ještě dlouho strašit. Hosté z Kostelce pro podzimní část posílili svůj tým a byli v zápase papírovým favoritem. Domácí celek šel brzo do vedení, hosté ještě dokázali srovnat, ale do půle ještě dvakrát inkasovali. Ve druhém dějství přišla branková smršť domácích Němčic, které velel Radek Pospíšilík, ten v utkání zaznamenal čtyři trefy. Němčice tak v derby dominovaly a berou po zásluze tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Němčice dokázaly jít do dvoubrankového vedení

Kostelec u Holešova prohrál derby vysokým rozdílem. Zápas se pro hosty nevyvíjel dobře již od začátku, hned od druhé minuty prohrávali a první půle skončila 1:3. Do druhého poločasu hosté s výsledkem chtěli něco udělat, ale nakonec byl pro ně výsledkově ještě horší než ten první. Domácí byli agresivnější, efektivnější, měli více chuti po vítězství a zaslouženě vyhráli.

Domácí ofenzívě velel Radek Pospíšilík, dal čtyři branky

Do druhého poločasu jsme s výsledkem chtěli něco udělat, ale nakonec byl pro nás výsledkově ještě hořší než ten první. Prohra 7:2 je krutá, musíme se z ní oklepat. Domacím gratuluji k vítězství. Byli agresivnější, efektivnější, měli více chuti po vítězství, prostě zaslouženě vyhráli, říká hráč kosteleckého Morava Tomáš Marek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Němčice
facebook Němčic:

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: K zápasu není moc co říct, prohráli jsme derby a navíc vysokým rozdílem. Zápas se pro nás nevyvíjel dobře již od začátku, hned od druhé minuty jsme prohrávali. Poločas byl z naší strany nepříznivý, prohráli jsme jej 3:1. Do druhého poločasu jsme s výsledkem chtěli něco udělat, ale nakonec byl pro nás výsledkově ještě hořší než ten první. Prohra 7:2 je krutá, musíme se z ní oklepat. Domacím gratuluji k vítězství. Byli agresivnější, efektivnější, měli více chuti po vítězství, prostě zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Němčice
J. Sklenář [-] - D. Holý [-] (86. Z. Niedermertl [-] ) , S. Kadlec [-] , J. Čechák [-] , R. Darebníček [-] (89. J. Vojkůvka [-] ) , R. Pospíšilík [-] (67. R. Jakvíd [-] ) , P. Cejpek [-] , V. Kříž [-] , T. Němec [-] , L. Lejsek [-] , A. Vymětal [-] (79. L. Darebník [-] )

SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - D. Marek [-] , M. Hradil [-] , R. Zmeškal [-] , M. Machálek [-] , M. Třasoň [-] , D. Valoušek [-] (20. L. Odložilík [-] ) , T. Marek [-] , R. Přikryl [-] , L. Batoušek [-] (75. J. Sklenář [-] ) , J. Hradil [-] (53. M. Žůrek [-] )

ŽK: 88. T. Němec - 22. R. Zmeškal , 63. M. Nevřala .
Hráči zápasu: R. Darebníček , R. Pospíšilík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: POLAŠTÍK Josef - SLOVÁČEK Adam, DUNDA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku