Hulínská Admira rozhodla pět minut před koncem o své výhře na Veselé


Branky


85. M. Odstrčilík (vl.)
0

První zápas hulínské Admiry na Veselé se vyznačoval typickým úvodem sezóny, hra se odehrávala převážně ve středu hřiště, šancí bylo před oběma bránami poskromnu. Začátek druhé půle měl stejný scénář, hra byla na obou stranách bez šancí, první vážné příležitosti přišly na řadu až po hodině hry. O konečném výsledku se rozhodovalo až v poslední pětiminutovce, hosté po rychlém kontru a nástřelu před branku dosáhli vítězné branky, kdy míč do domácí svatyně tečoval ještě veselský Odstrčilík. Utkání skončilo nakonec šťastnou výhrou hostující Admiry, která byla ale o něco nebezpečnějším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se hrála vyrovnaná bezbranková partie

Úvod utkání patřil domácím, kteří drželi míč na kopačkách, ale nebezpeční nebyli. První náznak šance měli domácí ve 14. minutě, kdy křižný míč našel na pravé straně volného hráče, ten ale nezakončil přesně. Nejvážnější  akci měl v 20. minutě  Maňďák, ale při manévrování na hranici velkého vápna se zranil a musel střídat. Hra se pak vyrovnala a domácí  hrozili jen dalekonosnými střelami z levačky Dujky. Ten několikrát  Hložka v bráně vystrašil, ale centimetry tomu vždy chyběly. Naopak největší šanci prví půle měl Hulín, když po chybě ve středu obrany šel sám na Červenku útočník hostů, ale šance se zalekl. Zastavil se a chtěl  brankaře přehodit, přehodil ho i s bránou. Hosté zahrozili ve 32. minutě, Motal dostal míč za obranu, přehodil branaře, ale míč skončil na břevně domácí brány. Poločas se dohrál za bezbrankového stavu, což plně odpovídalo dění na hřišti.

 

O výsledku duelu rozhodla vlastní branka Odstrčilíka pět minut před koncem

Domácí  přestávkový „hlučný“ pohovor nenastartoval a dál kupili chyby v rozehrávce, což je brzdilo ve hře dopředu a do velkých šancí se nedostávali. Ani série rohů kolem 60, minuty nevedla ke gólu v síti Admiry a uhodilo na druhé straně. V 75. minutě se ještě  skóre neměnilo, i když hosté se odpískání gólu dožadovali, ale v 84.minutě v podobné situaci už domácí inkasovali. Poté se hra přiostřila, hodně se žlutilo.Hosté nastřelili z 12-ti metrů levou Červenkovu tyč, míč se odrazil do pole. Domácí odvraceli, hosté stříleli a míč se na závěr  od boku Odstrčilíka, který stál v malém vápně, odrazil do brány. Závěrečný nápor Veselé už se nekonal.  Hulín na Veselé zanechal výrazně lepší dojem než na jaře a tak lepší  nakonec přeci jen vyhrál.  Utkání tedy skončilo nakonec šťastnou výhrou hostující Admiry, která byla ale o něco nebezpečnějším týmem a připisuje si do tabulky z horké půdy tři cenné body..

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Ing. Zdeněk Kučera, sekretář: Hosté se u nás představili v lepším světle než v předchozím duelu a šťastnou brankou ze samotného závěru utkání berou tři body, my se musíme z prohry oklepat a dobře se připravit na nedělní duel ve Slavičíně.

FK Admira Hulín
web Admiry: Klíčový moment přišel v 85. minutě, kdy jsme šli do přečíslení, na pravé straně dostal míč Prokop, jeho střelu branař vyrazil znovu k Prokopovi, který nastřelil míč před bránu a domácí hráč si ho srazil do brány - 0:1. My jsme pak i taktický střídáním jednobrankové vedení udrželi a odvezli jsme domů 3 body. Se třemi body z prvního zápasu venku jsme velmi spokojeni, kluci podali bojovný výkon podpořený výborným Hložkem v bráně a v neděli se představíme doma proti nebezpečné Nevšové.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Katrňák Milan - GAJDOŠÍK Martin (N), GERYCH Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku