J. Leitner 45.
M. Tomek 66.
M. Tomek 81.
M. Jankola 90. (vl.)
4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koncert Napajedel v poslední půlhodině vedl Tomek


Branky


45. J. Leitner , 66. M. Tomek , 81. M. Tomek , 90. M. Jankola (vl.) - 30. Z. Horák
0

Žalkovice sice vedly po gólu Horáka, domácí fotbalisté ale srovnali ještě v prvním dějství. Po hodině hry nastoupil do hry i Miroslav Tomek a dvěma góly korunoval parádní představení Napajedel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V další domácím utkání hráči z Napajedel opět zvítězili, když porazili tým z Žalkovic 4:1 zásluhou dvou branek Tomka, jednoho Leitnera a jednoho vlastního gólu. Vítězství se nerodilo jednoduše, v utkání bez vyložených šancí, totiž jako první vstřelili branku hráči Žalkovic. Domácí ale těsně před koncem poločasu zvládli vyrovnat.    

 

Druhý poločas se postupem času znamenal převahu domácích, kterou korunovali 3 vstřelenými góly. V nejlepším světle se představil střídající Tomek, který krátce po střídání dal branku na 2:1 a později překvapil nejen hostujícího brankáře, ale i ostatní hráče hostů i domácích, když skoro z poloviny hřiště vstřelil branku. V závěru domácí s vidinou odevzdaného soupeře zatlačili na hostující branku, což vyústili ve vlastní branku hostů a uzavření skóre na 4:1 pro Napajedla.

 

Autor: Fatra Slavia



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
M. Bartoš [-] - K. Havránek [-] (78. D. Vrága [-] ) , D. Škarek [-] (39. M. Škrabal [-] ) , J. Leitner [-] (62. M. Tomek [-] ) , M. Bejtkovský [-] , P. Ratiborský [-] , L. Belant [-] , R. Foral [-] , P. Koutník [-] , Z. Zimčík [-] , M. Drga [-]

Sokol Žalkovice
L. Juráň [-] - D. Kuba [-] (56. M. Jankola [-] ) , T. Janečka [-] , D. Zavadil [-] (65. M. Sanislo [-] ) , O. Sedlář [-] , P. Horák [-] (60. F. Strnad [-] ) , R. Němec [-] , Z. Horák [-] , O. Bartůšek [-] , J. Zavadil [-] , M. Janečka [-]

ŽK: 33. D. Škarek , 57. P. Koutník , 76. K. Havránek , 77. M. Tomek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FILGAS Jan - STRAKA Martin, KÝR František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.