1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

13.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celý tým si zaslouží pochvalu, říká po remíze Zbyněk Kincl


Branky


0

V rámci třináctého kola se k souboji do Velkého Meziříčí vydala Jemnice, která v minulém kole zaznamenala první vítězství v nové sezóně, ale poslední příčku Krajského Přeboru okupuje dál. Otázkou zůstává, zda se z této šlamastiky dokážou hráči Jemnice dostat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smejkal poslal domácí do vedení

Dnešní zápas měl dvě absolutně rozdílné půlky. První poločas se podařil domácím, zatímco v druhé dominovali hosté, teď ale zpátky k prvnímu poločasu. Od začátku zápasu domácí skvěle kombinovali a díky tomu soupeře přehrávali, ale k žádné velké šanci to nevedlo, naproti tomu hosté z prakticky každé standardky, kterou si dokázali v první půli připravit tak byli velice nebezpeční. Nakonec se ale podařilo skórovat domácím, ve vápně prokázal své nemalé zkušenosti Eduard Smejkal a v sedmnácté minutě poslal Velké Meziříčí do vedení 1:0. Velké Meziříčí přehrávalo Jemnici až do konce první půle ale skóre se domácím navýšit nepodařilo. Poločas tedy skončil 1:0.

Jasná nadvláda Jemnice v druhé půli

Druhá půle byla absolutně odlišná od té první. Domácí se zatáhli na vlastní polovinu a snažili se hubený náskok ubránit. Velkému Meziříčí se v druhém poločase nic nedařilo a nebýt skvělého brankáře Zavadila mohli domácí i prohrát. Jemnice se po dobu čtyřiceti pěti minut usadila na útočné polovině a bylo jen otázkou času, kdy skóruje. Gól se hostům nakonec podařilo vstřelit až deset minut před koncem, ale gól to byl tedy legendární. Třicet metrů před brankou se rozhodnul vystřelit František Kříž a střela zapadla přesně do šibenice, 1:1. Další gól už v tomto zápase nepadl a týmy se tak rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch: Tento zápas byl velice zajímavý. V první půli jsme byli jasně lepší, soupeře jsme přehrávali a velká škoda že jsme nedokázali vstřelit ještě alespoň jeden gól, na druhou stranu po druhém poločasu můžeme být rádi za bod.

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl: Je za námi velice těžký zápas, ke kterému jsme ale přistoupili velice zodpovědně. Po dnešním utkání si celý tým zaslouží velkou pochvalu, mrzí mě že jsme nedokázali v závěru urvat všechny tři body, ale jeden bod z Velkého Meziříčí je cenný.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
L. Zavadil [-] - L. Liška [-] , V. Bradáč [-] (79. M. Nevoral [-] ) , M. Puža [-] , E. Smejkal [-] (46. P. Pokorný [-] ) , P. Svoboda [-] , T. Malec [-] , J. Čermák [-] , M. Bouček [-] , J. Kafka [-] , M. Souček [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , J. Rejthar [-] , T. Bastl [-] (46. D. Smetana [-] ) , M. Máca [-] - M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , P. Nevrkla [-] (84. A. Pacas [-] ) - L. Morkus [-] (46. M. Axman [-] ) , F. Kříž [-] -

ŽK: 78. M. Souček , 90. J. Kafka - 73. F. Kříž , 83. J. Rejthar .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - NOVÁČEK Ivo, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.