3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolouch dvěma góly sestřelil Jaroměřice


Branky


0

V rámci dvanáctého kola zavítal leader tabulky Ždírec nad Doubravou do Jaroměřic nad Rokytnou. Jak už bylo naznačeno, Ždírec s přehledem vládne tabulce krajského přeboru na Vysočině a na prvním místě zůstává i po souboji s Jaroměřicemi.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první gól fanoušci nemuseli čekat dlouho

Ždírec jakožto momentální panovník krajského přeboru Vysočiny si nemohl dovolit ztratit body s Jaroměřicemi a tak do zápasu vletěl tak jak se sluší a patří. Už ve třetí minutě skóroval opravdu skvěle hrající Kolouch, který ještě do konce poločasu přidal další branku a to v dvacáté osmé minutě. Ždírec tak vedl 2:0 a hosty prakticky do žádné větší šance nepouštěl. Hráči tak šli do kabiny za stavu 2:0.

Mladý Novotný přidal třetí branku

Druhý poločas už nebyl tak zajímavý jako ten první, ale přeci jen se v něm pár zajímavostí vyskytlo. Jaroměřice se do pár šancí dostaly. Například v padesáté minutě se do velké šance dostal Daniel Hověz, ale Stanislav Pometlo jej vychytal. V šedesáté deváté minutě pak opět udeřil Ždírec, trefil se Jan Novotný a pečetil tak na konečných 3:0.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - J. Smejkal [-] (62. P. Čalkovský [-] ) , P. Pátek [-] , P. Klimeš [-] , R. Kolouch [-] (58. M. Najman [-] ) , M. Kysilko [-] , K. Štukhejl [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] (73. D. Dvořák [-] ) , R. Michalec [-] , P. Kučera [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - M. Bednář [-] , T. Hambálek [-] , J. Fruhauf [-] , J. Urbánek [-] - J. Stejskal [-] (84. M. Svoboda [-] ) , M. Šimek [-] , A. Palát [-] , L. Barák [-] - D. Hověz [-] , M. Hošek [-] (75. J. Kopečný [-] ) -

ŽK: 28. M. Bednář , 50. M. Šimek , 82. D. Hověz .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - VONEŠ Jakub, ROSICKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.