0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Přibyslavi rozhodla jediná branka


Branky


0

V rámci dvanáctého kola zavítala SAPELI Polná do Přibyslavi. Polná zažívá vcelku dobrou sezónu, zatím se nachází na třetím místě se ztrátou třech bodů na první Ždírec. Přibyslav se zatím nachází na osmém místě a dostat se na sedmé bude velice těžké, jelikož na Novou ves ztrácí devět bodů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Takács rozhodnul o výhře Polné

Zápas mezi Přibyslaví a Polnou se nesl v pomalém tempu. Oba týmy se snažili o klidnou kombinační hru bez zbytečných chyb, což se jim v podstatě dařilo. Hlavním cílem obou týmů bylo neinkasovat a to bylo někdy bohužel vidět až moc. Týmy byli zatažené hluboko na své půlce a do šancí se dostávali jen výjimečně, ačkoliv pár šancí si hlavně Polná přichystala. K dobré střele se dostal Petr Navrátil, ale jeho pokus zlikvidoval Jaromír Vopršal. Zápas nakonec rozhodla jediná branka, o kterou se postaral hráč Polné Petr Takács. Polná si tedy z Přibyslavi odvezla tři velice cenné body.

 



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Prchal František: Máme za sebou nepříliš pohledný zápas. Oba týmy se soustředili na perfektní obranu a to diváky určitě moc nepotěšilo. Řekl bych, že to byl vyrovnaný zápas, ze kterého jsme mohli brát bod, soupeř nám jej nakonec nedaroval.




Sestavy


SK Přibyslav
J. Vopršal [-] - M. Krčál [-] , P. Škacha [-] , L. Vykoukal [-] , L. Adamec [-] (66. J. Žíla [-] ) , M. Strašil [-] , S. Pochop [-] , J. Pospíchal [-] , P. Svoboda [-] (77. J. Stejskal [-] ) , P. Kunc [-] (78. O. Uhlíř [-] ) , J. Eis [-]

TJ Sapeli Polná
J. Herink [-] - P. Mašek [-] , F. Dvořáček [-] , P. Navrátil [-] , P. Fišer [-] , M. Boháček [-] , J. Vacek [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , M. Špendlíček [-] (63. M. Příhoda [-] ) , P. Takács [-]

ŽK: 23. P. Kunc , 40. J. Pospíchal , 84. J. Stejskal - 59. P. Tržil , 85. P. Mašek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Stehlík Michal - JAHODA Jaroslav, PORUPKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.