Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod jasně přehrál Okříšky 4:1


Branky


0

V rámci dvanáctého kola zavítaly do Havlíčkova Brodu Okříšky. Zatímco Havlíčkův Brod se drží v těsném závěsu za prvním Ždírcem, tak Okříšky hrají něco mezi středem a dnem tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii Havlíčkova Brodu

První poločas dnešního zápasu se odehrával za velké převahy Havlíčkova Brodu. Domácí hosty prakticky nepustili na vlastní polovinu a bylo jen otázkou času, kdy půjdou do vedení. Góly domácích se dařilo neuvěřitelně likvidovat brankáři a kapitánovi Okříšků. Libor Fiala několikrát musel vytáhnout fantastický zákrok, aby uchránil svou svatyni. Nakonec se ale za jeho záda míč přece jen dostal. Nejprve jej překonal v třicáté první minutě Jiří Prchal a za jedenáct minut zvyšoval na 2:0 Michal Veselský. První poločas tak skončil 2:0.

 

Druhá půle vedla k zaslouženému vítězství domácích

Do druhého poločasu vstoupil Havlíčkův Brod poněkud vlažněji a umožnil tak hostům srovnat. Za Okříšky se trefil Zdeněk Ryšavý. Radost ale Okříškům prakticky okamžitě pokazil Michal Veselovský, který svou druhou brankou dnešního zápasu vrátil domácím dvoubrankové vedení. V sedmdesáté páté minutě pak upravil na konečných 4:1 Ondřej Berky a Havlíčkův Brod tak zaslouženě zvítězil.

 



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Ing.Jan Tuhý: Dnes jsme podali výkon, který vedl ke třem bodům. Řekl bych, že se jednalo o zasloužené vítězství, jelikož hosty jsme prakticky k ničemu nepustili. Po dnešním zápasu se nacházíme na druhém místě, my ale nesmíme myslet dopředu, musíme jít zápas od zápasu.

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk: Domácí byli skoro celý zápas lepší a zaslouženě zvítězili. My jsme ovládli pouze patnáct minut druhé půle, to se nám podařilo snížit na 2:1, ale po vyloučení našeho hráče už to více nešlo.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - K. Svoboda [-] , P. Novotný [-] , O. Berky [-] - O. Štědrý [-] (84. T. Teplan [-] ) , R. Háněl [-] , D. Hejkal [-] , J. Prchal [-] , J. Henek [-] (76. D. Henek [-] ) , A. Polívka [-] - M. Veselský [-] (84. L. Peřina [-] )

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - R. Tůma [-] (34. Z. Ryšavý [-] ) , I. Večeřa [-] , R. Ryšavý [-] , V. Bastl [-] , J. Jůza [-] (78. T. Binka [-] ) , T. Dočkal [-] , P. Dubský [-] (84. L. Mašek [-] ) , M. Dočekal [-] , J. Brabenec [-] , J. Tekal [-]

ŽK: 45. R. Háněl , 71. J. Henek - 26. J. Tekal , 58. T. Dočkal , 58. V. Bastl , 65. I. Večeřa . ČK: 65. T. Dočkal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FOTR Jan - FRIDRICHOVSKÝ Miroslav, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.