1:2
(1:1)
8. O. Šandera (p.)
86. O. Starý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves v Chotěboři urvala tři body


Branky


13. M. Somerauer - 8. O. Šandera (p.) , 86. O. Starý
0

V rámci dvanáctého kola do Chotěboře zavítala Nová Ves, která se po tomto zápase dokázala dotáhnout na Chotěboř a oba týmy tak v klidu přezimují uprostřed tabulky.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh utkání

Do prvního poločasu mnohem lépe vkročili domácí, kteří prakticky hned z prvního útoku trefili břevno, Somerauerově střele chybělo opravdu jen málo, aby zapadla do šibenice. V sedmé minutě přišla pro domácí velice nešťastná situace. Některý z obránců Chotěboře otočený ke hře zády se dotknul míče rukou a rozhodčí Fridrichovský odpískal pokutový kop, který Ondřej Šandera s přehledem proměnil. Chotěboř ale nezaváhala a snažila se vyrovnat. V třinácté minutě si na roh skvěle naběhl domácí kapitán a bylo vyrovnáno. Od této chvíle až do konce poločasu měli domácí značnou převahu, ale ke gólu to bohužel nevedlo. Poločas 1:1.

 

Čtyři minuty před koncem rozhodnul Starý

Do druhého poločasu podobně jako do prvního naskočili domácí lépe než hosté a už v padesáté minutě se mohli radovat z vedoucího gólu, ale ani tentokrát se Somerauerova střela od břevna do branky neodrazila a nerozhodný stav tak přetrvával. Tři minuty před koncem domácí nedokázali uhlídat Starého při rohovém kopu a ten poslal Novou Ves do vedení 1:2. V devadesáté minutě ještě chyboval na půlce Radek Odvářka, načež musel faulovat a rozhodčí mu udělil červenou kartu. Zápas mezi Chotěboří a Novou Vsí tak skončil 1:2.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural: Je za námi velice těžký zápas s kvalitním kombinačním mužstvem, jde vidět, že od minulého vzájemného zápasu posílili a jsou teď trochu jinde. Celkově bych řekl, že to bylo remízové utkání, ale nedokázali jsme si bod pohlídat.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Nečas Jan: Odehráli jsme velice vyrovnaný zápas. Soupeř si vytvořil několik nebezpečných šancí, a kdyby kapitán Chotěboře jednu ze svých nebezpečných střel trefil tak by výsledek vypadal určitě jinak.



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - J. Hlaváček [-] , P. Ďoubal [-] , R. Odvářka [-] , M. Čáp [-] - O. Bělovský [-] (68. M. Moravec [-] ) , M. Koutný [-] (83. T. Hromádka [-] ) , J. Hlaváček [-] , M. Somerauer [-] - M. Odvářka [-] (80. F. Janda [-] ) , P. Hanousek [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Krejčí [-] , F. Nečas [-] (52. P. Šandera [-] ) , O. Šandera [-] , J. Šandera [-] (84. O. Starý [-] ) , J. Šandera [-] , J. Starý [-] (80. M. Novotný [-] ) , J. Nečas [-] , L. Komínek [-] , J. Havlík [-] , T. Novotný [-]

ŽK: 18. P. Ďoubal , 65. M. Koutný - 46. J. Krejčí , 48. L. Komínek . ČK: 88. R. Odvářka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - HÁJEK Kamil, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.